Andrea House: Una web com una casa

Andrea House s’estrena en el món de l’ecommerce obrint la seva pròpia botiga online on ofereix al mercat tot el seu extens catàleg de productes. Aquesta marca, present en el mercat des de fa més de vint-i-cinc anys, és un punt de referència per als professionals de la decoració d’interiors i tant és així que és present a nombrosos comerços d’arreu, a la gran distribució i dins de grans centres comercials i cadenes de prestigi.

Advertis ha creat aquesta completa botiga online, que permet a l’usuari la més alta qualitat de navegació i la millor experiència d’ús possible. Presenta les millors prestacions d’usablidad (UX) així com funcionalitats que satisfan a l’usuari per la seva practicitat, tant en dispositius mòbils com a ordinadors de sobretaula.

Comparteix aquest treball

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Una botiga online extremadament acollidora

Andrea House triomfa en la decoració de la llar per un sofisticat disseny en productes de tendència, l’estima per una llar amb estil i un refinat sentit del saber viure.

L’espai web, a més de comportar-se com un espai comercial amb totes les funcionalitats, és un espai d’inspiració per a professionals de la decoració i els amants d’allò autèntic.