Saps que espera el teu client? Que l’enamoris

Necessites una bona agència de xarxes socials per a arribar al teu públic desitjat

Creem anuncis dinàmics i persuasius, anuncis per atreure a públics segmentats.

Dissenyem imatges i missatges publicitaris per a construir la teva imatge de marca. Que vengui el teu producte entre les persones connectades a xarxes socials i que es corresponguin al perfil de client desitjat. Difondrem la teva oferta en les xarxes socials més idònies depenent de múltiples factors, com poden ser l’estil dels recursos fotogràfics disponibles, els continguts de marca o la immediatesa necessària de la teva comunicació comercial.

Publicitat a les xarxes socials: Social Ads

Les xarxes socials són grans suports publicitaris perquè arriben a tu publico desitjat​

Creem campanyes de publicitat en xarxes socials per a aconseguir el millor rendiment publicitari, per a difondre la marca, atraient públic al lloc web dels nostres clients. Encara que Internet canviï el seu entorn a gran velocitat, el públic continua sent igual que abans, deixant-se portar per la creativitat i la conveniència del moment.

La nostra agència de xarxes socials dissenya creativitats en tots els formats, mitjançant text, imatges estàtiques, dinàmiques o vídeo i així, mostrar el millor contingut.

Segmentació absoluta

Creem campanyes de publicitat en xarxes socials com Facebook, Instagram o Linkedin

T’ajudem a arribar al teu client potencial en l’entorn més apropiat al seu perfil. La comunicació en xarxes socials és totalment segmentable i la dirigim directament al teu públic objectiu.

Impulsem estratègies i preparem tots els suports publicitaris per a difondre el missatge que ens ha de conduir al resultat desitjat. Si vens o vols obtenir seguidors, anuncia’t en xarxes socials.

M'agrada
Compartir
Comentar

Anuncis per a social commerce

Si vols arribar al consumidor o desitges impactar en el professional, planificarem una campanya sota un missatge que sedueixi i vengui el teu producte

Necessites una campanya que potenciï la teva marca, generi trànsit al teu lloc web, permeti obtenir contactes d’interès i provoqui vendes online si practiques el eCommerce. Utilitzem Facebook per a realitzar promocions o difondre continguts que interessen al públic de l’anunciant. Quan podem persuadir al client mitjançant fotografia o il·lustracions suggeridores, fem servir Instagram. Si volem impactar en el professional, ens publicitem preferentment a Linkedin i si disposes de grans recursos audiovisuals, et publicitarem a Youtube

Community Manager

Activem la teva presència en xarxes socials per a escoltar, compartir i interactuar amb el teu públic i així construir la teva imatge de marca sota els valors que t'identifiquen

Donem suport a les empreses que no disposen de recursos humans per a la gestió de les xarxes socials, tant en la introducció de continguts, la difusió en xarxes i el seguiment viral que es produeix. La importància del responsable de xarxes socials extern es mesura per la seva capacitat d’entendre el públic seguidor de la marca i donar ràpida resposta d’acord amb la línia de comunicació acordada amb l’anunciant i coherent amb els seus valors comercials. Per això, Advertis respon amb responsabilitat i eficàcia a les tasques de comunicació a les xarxes socials, així com a representant de la marca, en els termes establerts prèviament.

Fem una video-call?

Fes clic a la nostra agenda de cites online i ens reunirem el dia i l’hora que desitgis, sense cap compromís.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.