Creiem en el bon disseny web per a destacar a Internet

Disseny i desenvolupament d'espais web amb caràcter per atraure la teva audiència online

Perquè el teu espai web és el centre d’atenció que sedueix als teus clients

Advertis creu en el bon disseny web i crea espais sota els principis de la planificació, sense deixar res a l’atzar. Un bon disseny és aquell que respon als requeriments estratègics de l’empresa o de la marca, des del més simple, com una pàgina one-page, fins al portal web més complex.

Projecte i planificació web, d'allò més simple al més complex

L'experiència d'usuari s'aconsegueix amb un bon plantejament estratègic

El nostre valor afegit és oferir sempre una visió global per al desenvolupament d’un bon disseny web. Abans d’entrar a dissenyar, analitzem el context i el sentit de l’espai web. Des d’una pàgina simple amb una sola url fins a llocs amb milers de pàgines o referències. Creem un pla de desenvolupament tècnic amb els detalls del lloc, la descripció de les funcionalitats més adequades i la previsió d’uns terminis d’execució on es descrigui el calendari a complir.

Creativitat web a la recerca dels límits

Idees que van més enllà dels estandards tècnics

La creativitat és la resposta en positiu als requeriments tècnics de la naturalesa digital. Una web no tan sols ha de funcionar tècnicament, també ha de funcionar de manera persuasiva, ha de ser atractiva i usable alhora.

Comptem amb un equip professional de dissenyadors de primer nivell, amb una visió tècnica suficient per a intentar superar els límits d’usabilitat i tecnologia que imposen els múltiples dispositius, servidors, navegadors i cercadors que existeixen. Creativitat al poder!

Usabilitat: Estilisme sense oblidar la facilitat de navegació

Quan l'espai web fa agradable la navegació de l'usuari, multiplica la seva eficiència

La usabilitat d’un espai web es defineix per una bona organització de la informació, menús fàcils i ràpids de consultar, amb funcionalitats que ajuden a trobar els que es busca. També ha de ser ràpida, descriptiva i persuasiva, traient el màxim rendiment als recursos gràfics i els continguts de la marca.

Advertis realitza anàlisi de navegació en web, testa tots els accessos a la informació i cerca la millor manera de complir amb els requisits del branding, la captació de trànsit i dades, així com propiciar la major venda online si es tracta d’un eCommerce.

Apliquem la tecnologia de programació web més eficient

Ens adaptem a les tecnologies de font lliure mitjançant gestors de continguts

Per a l’usuari del lloc, el més important és que resolgui les seves necessitats d’informació, comunicació amb la marca o l’adquisició del producte, però per a l’empresa, la capacitat i la seva independència en el manteniment de continguts, és sempre molt important.

Un bon disseny web ha d’estar obert a la gestió del propi client. Les webs que Advertis crea sempre ofereixen aquest avantatge. Ens agrada la llibertat d’elecció. Per això, programem mediante los mejores gestores de contenido del mercado, como WordPress, Prestashop y otros.

Vine a conèixer-nos
Explica'ns el teu projecte
Información sobre política de privacidad
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalidades: Gestionar consultas e informar de servicios y noticias.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal o empresas prestadoras de servicios.
Derechos: Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos. Para consultar cómo ejercer tus derechos, por favor pulsa en política de privacidad.
Más información: Para consultar la Política de Privacidad, por favor pulsa en su enlace.