PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU)
DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

Convocatòria d'ajudes del Programa Kit Digital associada als fons europeus “Next Generation EU”

Article 9 de l'Ordre HFP / 1030 / 2021, de 29 de setembre del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

El teu projecte necessita una agència digital experta.

Desenvolupa el teu màrqueting digital i eCommerce amb una agència creativa. Amb els plans subvencionats amb el Kit Digital, les empreses poden accedir a ajudes de fins a 12.000€ per a companyies de fins a 49 treballadors i facturació màxima de 10 milions d’euros.. Informa’t aquí sobre aquestes ajudes a fons perdut.

DISSENY I PROGRAMACIÓ DE LLOCS WEB CORPORATIUS I DE PRODUCTE

Projectem el teu espai web estudiant l'arquitectura més adequada, elaborant una memòria tècnica amb totes les funcionalitats i establint un calendari realista. A posteriori, procedim al seu desenvolupament i optimització bàsica, amb un servei de qualitat total

Des de 499€/mensuals.

DISSENY I PROGRAMACIÓ DE BOTIGUES EN LÍNIA DE DARRERA TECNOLOGIA

Creem botigues en línia persuasives per a aconseguir nous públics en Internet, utilitzant diferents tipus de tecnologies i dissenys en funció de cada projecte. eCommerce entre empreses (B2B) o dirigit al consumidor final (B2C). Som especialistes en venda en línia.

Des de 4.999€ hasta 15.000€

OBERTURA I GESTIÓ DE PERFILS D'EMPRESA EN XARXES SOCIALS

Servei complet de gestió de xarxes socials, des de la introducció de continguts, la gestió integral de les pàgines i perfils d'empreses, participació de influencers, incloent la difusió publicitària en les principals xarxes socials com Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, etc.

Des de 499€ fins a 1.500€/mensuals

ESTRATÈGIA I TASQUES PER A MILLORAR EL POSICIONAMENT ALS CERCADORS

Posicionament bàsic en xarxes de negoci i directori d' empreses. Anàlisi de paraules claus, arquitectura web i anàlisi de la competència. Implementació de SEO On Page i Off Page per millorar el posicionament orgànic a través d' enllaços i t’oferim informes mensuals de seguiment.

Des de 499€/mensuals

La teva empresa mereix una autèntica agència de màrqueting digital

Potser som el partner més idoni. Si necessites alguna cosa més que una empresa de tecnologia o gestió digital, contacta’ns ara.