Skip to content

L'agència digital que necessita la teva marca

Som una agència digital experta en planificació i desenvolupament d’estratègies de màrqueting digital, utilitzant totes les eines per a difondre la teva marca i oferint una visió global de l’entorn i el negoci per Internet.

Experts en posicionament en cercadors (SEO) y desenvolupament de campanyes SEM (anuncis en cercadors). Duem a terme campanyes d’ eMail Màrqueting y publicitat Display, així com campanyes de publicitat en xarxes socials (Social Ads). También obtenim dades i desenvolupem l’analítica web i ajudem a las marques realitzant consultoria digital,  formació i auditories digitals

Disseny y programació d'espais web y botigues online

Advertis és un equip de creatius publicitaris i dissenyadors especialitzats al servei del disseny i la programació de llocs web, tant corporatius com botigues online. Tots ells, creats sota els majors estàndards de qualitat tecnològica.

Oferim un servei complet d’actualització i manteniment, així com l’allotjament d’espais web. A més, desenvolupem aplicacions per a dispositius mòbils, actualitzem plugins i introduïm nous mòduls. Sempre plantegem tots els llocs web sota el principi de la mobilitat (mobile first) i ens encarreguem de tots els aspectes tècnics per a garantir el ple rendiment del lloc web.

Experts en eCommerce B2B i B2C

La nostra agència digital t’ajudarà a decidir, planificar i dur a terme la teva pròpia estratègia de venda online enfocada en el consumidor (B2C) o dirigida a professionals (B2B). Per a això, utilitzem les millors eines per a construir la teva botiga online i difondre el teu producte o servei en Internet.

Ajudem als nostres clients en la redacció del pla estratègic digital i programem després botigues online adaptades als objectius marcats. També difonem cada ecommerce mitjançant totes les eines de màrqueting digital mes adequades i finalment, fem costat a la marca en molts aspectes de la gestió i el manteniment de la botiga online

A més, Advertis disposa d’una plataforma pròpia d’eCommerce, anomenada Minspira que ens fa millors cada dia.

Empreses que han confiat en Advertis

Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.

Exemples de eCommerce de valor afegit

Res millor per a entendre la venda online entre professionals que veure uns bons exemples d’eCommerce B2B Les vendes online de les empreses a altres empreses o professionals, l’anomenat eCommerce B2B, va créixer un 18% durant l’any 2019 i per a aquest 2020 s’espera que les xifres es disparin. Així

Llegir més >
agencia-SEO-Google

Que fa una agencia SEO experta: com entendre la seva missió

El SEO és el conjunt d’activitats que es duen a terme perquè els cercadors (Google, per posar un exemple) situïn l’enllaç d’una pàgina web (URL) indexada en la posició més alta possible de la seva llista a qualsevol cerca. El que no és tan fàcil és saber com funcionen internament i com indexen els llocs web.

Llegir més >
tendencia_canvi

Quines són les tendències de màrqueting digital B2B pel 2021?

Lectura: 7′. Les tendències de màrqueting digital B2B que s’estan imposant pel Covid-19 van més enllà de l’impacte temporal d’aquest virus, no són una moda. Encara que la tendència sempre és transitòria per quinta essència, la realitat és que qualsevol tendència manifesta un sentit col·lectiu sobre un interès concret, al qual cal estar atents per a no entrar en decadència i perdre competitivitat. Amb l’impacte del Covid-19, els procediments comercials han canviat i està virant cap a l’ús de les noves tecnologies d’una forma galopant. La qüestió fonamental és conèixer quines són les principals tendències de màrqueting digital B2B i com afectaran les empreses.

Llegir més >