Skip to content

La teva agència de màrqueting digital a Barcelona

Som una agència digital experta en planificació i desenvolupament d’estratègies de màrqueting digital, utilitzant totes les eines per a difondre la teva marca i oferint una visió global de l’entorn i el negoci per Internet.

Experts en posicionament en cercadors (SEO) y desenvolupament de campanyes SEM (anuncis en cercadors). Duem a terme campanyes d’ eMail Màrqueting y publicitat Display, així com campanyes de publicitat en xarxes socials (Social Ads). También obtenim dades i desenvolupem l’analítica web i ajudem a las marques realitzant consultoria digital,  formació i auditories digitals

SEO

Optimitzem els espais web per a aconseguir les millors posicions en els cercadors. Deixa’t veure dins de Google. Apliquem tècniques de SEO tècnic, de continguts i enllaços externs.

SEM

Fem difusió d’espais web mitjançant Google Ads, el líder de la publicitat en cercadors. Crearem la campanya més efectiva i els millors anuncis per a aconseguir vendes i contactes.

Social Ads

Desenvolupem campanyes de publicitat a les xarxes socials, creant anuncis d’interès o patrocinant continguts que impactin en els teus clients. La publicitat més segmentable i viral al teu abast.

Analítica Web

Apliquem eines de mesurament que permeten obtenir informació clau i aconseguir els teus objectius en Internet. Creem panells de dades i ajudem el client a extreure conclusions rellevants.

Email Màrqueting

Som especialistes en la realització d’enviaments massius periòdics o automatitzats per correu electrònic. Aquest és el canal més efectiu a l’eCommerce i pot augmentar les teves vendes.

Disseny i programació d'espais web i botigues online

Advertis és un equip de creatius publicitaris i dissenyadors especialitzats al servei del disseny i la programació de llocs web, tant corporatius com botigues online. Tots ells, creats sota els majors estàndards de qualitat tecnològica.

Oferim un servei complet d’actualització i manteniment, així com l’allotjament d’espais web. A més, desenvolupem aplicacions per a dispositius mòbils, actualitzem plugins i introduïm nous mòduls. Sempre plantegem tots els llocs web sota el principi de la mobilitat (mobile first) i ens encarreguem de tots els aspectes tècnics per a garantir el ple rendiment del lloc web.

Disseny Web

Dissenyem llocs web amb caràcter, adaptats a la imatge de marca i a les característiques del mercat per a enamorar al client. Projectem espais de venda online, amb el millor disseny i al màxim detall.

Programació

Els espais web creats per Advertis estan adaptats als millors estàndards de programació, aplicant les tècniques necessàries de seguretat i qualitat perquè responguin eficaçment a l’entorn d’Internet.

Botigues Online

Què millor que un especialista en eCommerce per a crear el que tu necessites? Oferim molts anys d’experiència i desenvolupament en venda online. Som molt més que constructors de botigues online.

APPs

Si vols fidelitzar als teus clients, ofereix-los una app per a descarregar en dispositius mòbils. Els tindràs en la teva butxaca! Dissenyem i programem aplicacions per a dispositius IOS i Android.

Hosting

La nostra filosofia de servei arriba fins a l’allotjament dels llocs web que construïm, mantenint-los al llarg del temps i actualitzant la tecnologia per a renovar la vitalitat de l’espai web.

Consultoria

La nostra àmplia experiència i formació ens permeten orientar i desenvolupar projectes integrals a Internet. Oferim un especialitzat servei de coaching digital per acompanyar al client en el seu camí online.

Experts en eCommerce B2B i B2C

La nostra agència digital t’ajudarà a decidir, planificar i dur a terme la teva pròpia estratègia de venda online enfocada en el consumidor (B2C) o dirigida a professionals (B2B). Per a això, utilitzem les millors eines per a construir la teva botiga online i difondre el teu producte o servei en Internet.

Ajudem als nostres clients en la redacció del pla estratègic digital i programem després botigues online adaptades als objectius marcats. També difonem cada ecommerce mitjançant totes les eines de màrqueting digital mes adequades i finalment, fem costat a la marca en molts aspectes de la gestió i el manteniment de la botiga online

A més, Advertis disposa d’una plataforma pròpia d’eCommerce, anomenada Minspira que ens fa millors cada dia.

Uneix-te a la renovació digital

Advertis és Agent Digitalitzador Adherit del Programa Kit Digital

Empreses que han confiat en Advertis

Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.

L’impacte de la intel·ligència artificial en el màrqueting

Lectura 5′. Amb l’aparició i explosió del ja famós ChatGPT sembla que les nostres vides estaran marcades per sempre per la intel·ligència artificial. Segons indiquen molts experts, res s’escaparà als avantatges i els beneficis que ocasionarà l’aplicació de l’AI. A tot arreu i en tot moment, a qualsevol dels nostres aspectes professionals i personals.

Llegir més >