Skip to content

La teva agència de màrqueting digital a Barcelona

Som una agència digital experta en planificació i desenvolupament d’estratègies de màrqueting digital, utilitzant totes les eines per a difondre la teva marca i oferint una visió global de l’entorn i el negoci per Internet.

Experts en posicionament en cercadors (SEO) y desenvolupament de campanyes SEM (anuncis en cercadors). Duem a terme campanyes d’ eMail Màrqueting y publicitat Display, així com campanyes de publicitat en xarxes socials (Social Ads). También obtenim dades i desenvolupem l’analítica web i ajudem a las marques realitzant consultoria digital,  formació i auditories digitals

SEO

Optimitzem els espais web per a aconseguir les millors posicions en els cercadors. Deixa’t veure dins de Google. Apliquem tècniques de SEO tècnic, de continguts i enllaços externs.

SEM

Fem difusió d’espais web mitjançant Google Ads, el líder de la publicitat en cercadors. Crearem la campanya més efectiva i els millors anuncis per a aconseguir vendes i contactes.

Social Ads

Desenvolupem campanyes de publicitat a les xarxes socials, creant anuncis d’interès o patrocinant continguts que impactin en els teus clients. La publicitat més segmentable i viral al teu abast.

Analítica Web

Apliquem eines de mesurament que permeten obtenir informació clau i aconseguir els teus objectius en Internet. Creem panells de dades i ajudem el client a extreure conclusions rellevants.

Email Màrqueting

Som especialistes en la realització d’enviaments massius periòdics o automatitzats per correu electrònic. Aquest és el canal més efectiu a l’eCommerce i pot augmentar les teves vendes.

Disseny i programació d'espais web i botigues online

Advertis és un equip de creatius publicitaris i dissenyadors especialitzats al servei del disseny i la programació de llocs web, tant corporatius com botigues online. Tots ells, creats sota els majors estàndards de qualitat tecnològica.

Oferim un servei complet d’actualització i manteniment, així com l’allotjament d’espais web. A més, desenvolupem aplicacions per a dispositius mòbils, actualitzem plugins i introduïm nous mòduls. Sempre plantegem tots els llocs web sota el principi de la mobilitat (mobile first) i ens encarreguem de tots els aspectes tècnics per a garantir el ple rendiment del lloc web.

Disseny Web

Dissenyem llocs web amb caràcter, adaptats a la imatge de marca i a les característiques del mercat per a enamorar al client. Projectem espais de venda online, amb el millor disseny i al màxim detall.

Programació

Els espais web creats per Advertis estan adaptats als millors estàndards de programació, aplicant les tècniques necessàries de seguretat i qualitat perquè responguin eficaçment a l’entorn d’Internet.

Botigues Online

Què millor que un especialista en eCommerce per a crear el que tu necessites? Oferim molts anys d’experiència i desenvolupament en venda online. Som molt més que constructors de botigues online.

APPs

Si vols fidelitzar als teus clients, ofereix-los una app per a descarregar en dispositius mòbils. Els tindràs en la teva butxaca! Dissenyem i programem aplicacions per a dispositius IOS i Android.

Hosting

La nostra filosofia de servei arriba fins a l’allotjament dels llocs web que construïm, mantenint-los al llarg del temps i actualitzant la tecnologia per a renovar la vitalitat de l’espai web.

Consultoria

La nostra àmplia experiència i formació ens permeten orientar i desenvolupar projectes integrals a Internet. Oferim un especialitzat servei de coaching digital per acompanyar al client en el seu camí online.

Experts en eCommerce B2B i B2C

La nostra agència digital t’ajudarà a decidir, planificar i dur a terme la teva pròpia estratègia de venda online enfocada en el consumidor (B2C) o dirigida a professionals (B2B). Per a això, utilitzem les millors eines per a construir la teva botiga online i difondre el teu producte o servei en Internet.

Ajudem als nostres clients en la redacció del pla estratègic digital i programem després botigues online adaptades als objectius marcats. També difonem cada ecommerce mitjançant totes les eines de màrqueting digital mes adequades i finalment, fem costat a la marca en molts aspectes de la gestió i el manteniment de la botiga online

A més, Advertis disposa d’una plataforma pròpia d’eCommerce, anomenada Minspira que ens fa millors cada dia.

Uneix-te a la renovació digital

Advertis és Agent Digitalitzador Adherit del Programa Kit Digital

Empreses que han confiat en Advertis

Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.
post_cafes_caracas

Campanya amb influencers per a Cafes Caracas

El cafè és un dels productes que genera més impacte en l’experiència de consum. El record de l’aroma ens transporta a temps passats d’infantesa o joventut i ens fa rememorar instants de calidesa humana inesborrable. Per això, res millor que comptar amb col·laboradors experts en la difusió online de vivències

Llegir més >
Tollens-post-paint-&-go

Acció amb influencers per a Tollens

Les marques de gran consum, sigui quin sigui el seu segment del mercat, tenen a les xarxes socials i els influencers, uns aliats imprescindibles en les seves estratègies de comunicació. Amb el pas dels anys, el naixement i la consolidació de certes xarxes socials, ha transformat el panorama publicitari

Llegir més >
definicion-marketing-tertulia

Com definir el màrqueting digital en una frase

Fa pocs dies, fora de l’àmbit professional, vaig escoltar una expressió en una conversa de grup que em va sorprendre. Va aparèixer casualment el terme “màrqueting digital” i un dels tertulians va dir “Ah, sí, allò de les xarxes socials i tal, ¿no…?” Un comentari propi d’algú que no en tenia ni idea. La meva primera impressió va ser d’estupor…

Llegir més >