Amb les dades de trànsit web, el poder és a les teves mans

Has migrat ja a Google Analytics 4? Informa-te’n aquí

Menú Advertis-GA4
GA4_Advertis

És fonamental conèixer be el trànsit web. Analitzes tots els teus KPIs? Confia en una bona agència d'analítica web

Advertis és una agència d’ analítica web que desenvolupa anàlisis de dades d’espais web per a poder enfocar noves estratègies o rectificar les que no han aconseguit el resultat esperat.

Ajudem als anunciants a mesurar tota la informació de rellevància del trànsit a l’espai web, identificant els indicadors clau, plasmant-los en panells d’informació i indicant el sentit de les dades obtingudes. Perquè qualsevol activitat a Internet necessita conèixer el nivell i les característiques de trànsit web per a aconseguir la millora contínua de resultats.

Definició d'objetius i KPI’s

L'enfocament inicial de medició es prioritari

Després de dur a terme una auditoria prèvia de l’espai web, apliquem un pla de mesurament basat en indicadors clau específics, que ens han d’ajudar a obtenir conclusions sobre el seu rendiment. Podem enfocar el mesurament des dels quatre objectius clàssics en Internet: La difusió de marca (branding), la captació de trànsit, l’obtenció de leads i la venda online, si existeix ecommerce.

La claredat de les dades basades en mètriques, dimensions i segments predeterminats, sempre ofereixen informació rellevant i oportunitats. Per a això, la nostra agència d’analítica web utilitza les millors eines de mesurament.

Creació de panells de dades i informes

Fem servir Google Analytics, Data Studio, Search Console i altres eines de medició

Si el pla de mesurament i els indicadors clau són importants, també ho és la manera de presentar-los i visualitzar-los. Les xifres presentades en forma de gràfics, de tota mena i forma, només ofereixen informacions rellevants si estan posades en context, dins de segments i finestres de temps que ens portin a fàcils deduccions.

Advertis, agència d’analítica web, utilitza la tecnologia de Google, mitjançant Google Analytics, Google Search Console, Semrush unes altres que ens informen sobre la mena de trànsit que visita l’espai web i quin és el seu comportament. Totes aquestes dades es mostren en un complet panell creat amb Data Studio de Google.

Informes periòdics y evolució d'estratègies

Confeccionem informes regulars amb conclusions i millores continues

Realitzem contínues comparatives de resultats amb períodes passats, enllaçant dades sobre els continguts consultats de la web, analitzant la procedència del trànsit per mitjà del tots els canals existents, identificant el tipus d’audiència captat i personalitzant les mètriques més específiques per a cada cas. Amb cada anàlisi es poden anar evolucionant les tàctiques de captació de trànsit i leads, així com millorant les inversions publicitàries i tècniques enfocades, especialment, en la venda online.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.