L’eMail Màrqueting més eficaç sempre va directe al cor

Necesites una agència email màrqueting per a campanyes automatitzades i personalitzades

Per a crear llistes de correu i fer enviaments de qualitat, cal pensar en el perfil del destinatari

Advertis acompanya als anunciants en diferents activitats vinculades a l’email Màrqueting. Des de campanyes d’enviaments fins a la realització d’accions de captació de dades per a crear una base de clients futura. Per a això activem campanyes mitjançant landing pages d’obtenció de dades dirigides als públics adients als interessos de l’anunciant.

Creació de base de dades propia

Habilitem funcionalitats als espais web perquè l'usuari pugui cedir amb confiança les seves dades

Perquè un visitant d’una web estigui disposat a cedir les seves dades, hem d’oferir-li a canvi informació o continguts del seu interès. La nostra agència email màrqueting crea formularis en format pop-up flotants que apareixen durant la navegació del lloc web.

eMail màrqueting automàtic

Mitjançant l'email màrqueting automàtic desenvolupem estratègies enfocades en l'acompanyament del nostre públic en el seu recorregut cap al nostre objectiu

L’automatització de missatges serveix per a augmentar l’activitat en el temps i oferir al client informació adequada a cada moment. Podem crear estratègies de captació de dades i missatges instantanis per a aconseguir una eficiència en la nostra activitat de persuasió directa al nostre públic.

Missatges per a tota mena d'estratègia

Utilitzem eines d'enviament massiu adaptades a les exigències dels servidors, per a evitar spam i complir amb els estàndards més estrictes de lliurament

Amb diferents eines i mitjans, Advertis crea i emet tot tipus de correus, des de missatges informatius, missatges promocionals fins a missatges transaccionals amb els quals fidelizar al nostre públic i aconseguir el valor afegit necessari per a cada ocasió.

Acompliment de l'RGPD

Fomentem l'acompliment rigorós del Reglament General de Protecció de Dades per a garantir el dret de privacitat de les persones

El mailing de qualitat parteix de la base del consentiment del receptor i les campanyes que desenvolupa Advertis, com a agència email màrqueting, té molt en compte la normativa legal vigent que protegeix els drets de nostres publico quant al seu dret de privacitat es refereix. Per això, garantim el procés de captació de dades i l’emissió de campanyes d’anunciants que acompleixin el marc normatiu actual. Es tracta de fomentar la pràctica d’enviaments de correu electrònic de qualitat.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.