Practica l’ecommerce eficaç amb una botiga online propia

Construïm la teva botiga online adaptada als objetius comercials de la teva marca

El teu espai web de venda en Internet, el lloc ideal per a seduir i fidelitzar als teus clients

Advertis és experta en eCommerce per haver creat múltiples projectes integrals. Dissenyem botigues online pensades com un nou canal, per a arribar a nous públics o per a tornar a seduir a clients que han comprat abans a la marca. L’eCommerce és venda a distància i pot ser omnicanal. Per això, dotem a totes les botigues de mecanismes i recursos per a apropar-nos el més possible al client.

Arquitectura intel·ligent: la rapidesa és clau per a vendre online

Les nostres botigues ofereixen tot el que necessita el comprador

El disseny d’una botiga online no segueix les mateixes pautes que el disseny d’una botiga física perquè no estem al costat del client per a guiar-lo. Les botigues que dissenya Advertis són intuïtives i ajuden el client a trobar el que cerca.  Cal mostrar be el producte i mostral-lo ràpidament i fàcil per a no perdre cap oportunitat de negoci.

Implementem eines pràctiques per a aconseguir vendes

Apliquem funcionalitats de tota mena a la botiga online que ajuden al comprador

L’eCommerce conjumina tot un complet procés d’informació, comparació i confirmació de compra que no pot deixar-se a l’atzar en l’experiència del client dins de la botiga. És fonamental dotar-la de totes les funcionalitats tècnicas possibles, des de filtres en categories, funcionalitats de contacte, com a xat online, Whatsapp o formularis integrats, llistes de desig, comparadors interns o suggeriments de complements per a augmentar el valor del carret, entre moltíssimes altres eines. Tot per a organitzar la informació i prendre decisions fàcilment.

Cistella
Comparador
Xat online
Wishlist

Creiem en el disseny i la imatge de marca a la botiga online

L'atracció cap a un producte o una botiga no sempre depèn del preu

Advertis creu en el disseny com a palanca de decisió per a un comprador potencial. El client online no sempre prioritza el preu per a decidir la seva compra. En canvi, sempre té en compte la fiabilitat d’una botiga i això s’expressa habitualment amb una presència online amb estil, amb classe, que identifiqui a la marca de la millor manera possible. El detall i la precisió del disseny atorguen a una botiga online una aura de fiabilitat que és imprescindible per a la transformació d’una visita en una venda.

Visiteu alguns treballs nostres, com Andrea House, Franke Minspira o Mariona

Vols vendre online i necessites un equip amb visió transversal?

Et presentarem una memòria tècnica de la teva botiga online al costat del pressupost

Hi ha pocs equips com Advertis que poden enfocar la programació d’un lloc web amb una perspectiva de model de negoci complet. Una botiga online no tan sols és un compendi de funcionalitats. És un lloc enfocat en la implementació d’una estrategia concreta, que ha de ser analitzada i determinada amb antelació.

Advertis optimitza els esforços per a la programació d’una botiga online perquè predetermina amb anterioritat els missatges a emetre, l’estructura del lloc web i les eines internes necessàries per a complir amb els objectius del venedor. Per això, els nostres pressupostos sempre van acompanyats d’una completa memòria tècnica que descriu tots els punts que inclouen cada botiga que dissenyem.

Fem una video-call?

Fes clic a la nostra agenda de cites online i ens reunirem el dia i l’hora que desitgis, sense cap compromís.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.