Agència eCommerce experta B2C i B2B

Advertis és una agència ecommerce, experta en comerç electrònic, perque ofereix una gran visió de l’economia digital treballant amb rigor per a marques de qualitat.

Agència eCommerce experta B2C i B2B

Advertis és una agència ecommerce, experta en comerç electrònic, perque ofereix una gran visió de l’economia digital treballant amb rigor per a marques de qualitat.

La venda per Internet exigeix una perspectiva completa i específica per a cada negoci. És fonamental establir una estratègia precisa, especialment si existeixen diferents canals de venda, harmonitzant interessos entre els diferents tipus de clients, siguin professionals o consumidors.

Necessites una agència eCommerce?

eCommerce B2C

Comerç electrònic adreçat al consumidor final

Advertis construeix llocs web creats i totalment habilitats per a les transaccions de venda online. Dissenyem botigues amb tota mena de funcionalitats que permeten salvar amb èxit les dificultats de la venda a distància. A més, apliquem els millors criteris d’usabilitat perquè l’experiència d’usuari sigui la millor possible.

La dilatada experiència en eCommerce d’Advertis permet oferir una visió transversal de la venda online, des de la concepció estratègica, el disseny web, la programació web, l’optimització en cercadors, la difusió online en xarxes, l’anàlisi de dades de trànsit i vendes, i un acompanyament en tots els aspectes de màrqueting digital, administratius i logístics

eCommerce B2B

Comerç electrònic entre empreses

Obrim nous canals de venda dirigits al professional. La venda per Internet interessa a totes les empreses, fins i tot les que venen a d’altres professionals. L’èxit de l’eCommerce és la multi-canalidad perquè ofereix a tots els professionals diferents maneres de comprar i vendre qualsevol producte, des de productes manufacturats fins a matèria primera. Creem botigues que permeten respectar els compromisos contractuals de distribució de les marques comercials.

Amb la venda online s’augmenta el nombre de clients professionals perquè s’aconsegueixen nous mercats i creix la facturació.

Projectes integrals en eCommerce

Qualsevol iniciativa de venda per Internet necessita un projecte integral que inclogui el disseny de la botiga online, predetermini la tecnologia més adequada, inclogui una planificació de la difusió del lloc i exposi l’organització interna necessària en l’empresa per a l’atenció al client i la gestió logística. Desenvolupem una estratègia completa sobre la base de projectes integrals amb objectius específics.

Apliquem la millor tecnologia adaptada a cada negoci

Dissenyem i programem botigues online amb funcionalitats i usabilitat adaptades a cada tipus de producte o servei. Construïm botigues online de programació lliure amb gestors de contingut perquè el client pugui dirigir la seva botiga amb autonomia.

A més, utilitzem les tecnologies més adequades a cada projecte, ja sigui de petita dimensió o grans portals d’eCommerce. Advertis segueix una política de seguretat exhaustiva en els processos de programació amb la finalitat de reduir riscos i seguir les recomanacions que es desprenen del marc legal de protecció de dades.

Desenvolupem tots els canals que aporten trànsit a l'espai web i impulsem les vendes

Com qualsevol botiga online o física, sense visitants no hi ha vendes. Advertis genera trànsit dirigit al lloc web, impulsant tots els canals possibles, per a aconseguir oportunitats de venda. 

Des del trànsit de cercadors al trànsit de publicitat display, trànsit procedent de les xarxes socials, visites provinents de campanyes d’email màrqueting, les visites d’enllaços des d’altres llocs i per descomptat, el trànsit directe.

Marques que han confiat el seu ecommerce a Advertis

Minspira.com: El portal eCommerce d'Advertis, l'experiència en directe

A l'agència online Advertis comptem amb una plataforma pròpia d'ecommerce per a inspirar-nos i transformar els coneixements teòrics en pràctics

Minspira.com és un portal de productes de la llar i decoració, adreçats al consumidor final, que agrupa algunes marques líders en els seus segments, de gran qualitat i prestigi en el mercat. Actualment, la componen cinc insígnies: Franke, Cosmic, Burrito Blanco, Mepamsa, Kinedo i BD Barcelona Design

Grans marques per a la Llar de productes de qualitat

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.