Aplicacions mòbils per a posar a la butxaca del teu client el millor de tu

Desenvolupem APPs per a crear experiències úniques adaptades a cada públic

Dissenyem i programem aplicacions mòbils per a marques i productes quan el client necessiten una experiència mòbil diferent a l’espai web

Les aplicacions natives per a mòbils que dissenyem permeten oferir experiències integrades a les funcionalitats dels dispositius intel·ligents. Sense pèrdues d’informació per falta de connexió i adaptables al perfil de cada usuari.

Proyecte integral d'aplicació mòbil: IOS i Android

Creem idees originals per a mòbils

Proposem idees per a aconseguir la major experiència en mobilitat, oferint un valor afegit a la marca o al producte presentat. A partir d’un brífing inicial, realitzem una proposta tecnològica completa. També triem la plataforma a desenvolupar i redactem un complet projecte perquè tenim en compte les necessitats i les tendències del mercat. Apliquem la tecnologia en entorn Apple (IOS) i Google (Android).

Disseny, usabilitat i funcionalitats

Creativitat al servei de l'usuari en mobilitat

Cada app requereix un caràcter propi, que comenci per la seva pròpia denominació i que s’adapti a la imatge de marca. Dissenyem aplicacions a partir de mockups representatius, analitzant i aplicant les millors funcionalitats que es relacionin directament amb el dispositiu mòbil, amb un eficaç procés de verificació en el procés de producció.

Publicació i difusió en mitjans

Implementem l'estratègia de difusió més eficient i optimitzem la seva presència en les plataformes (ASO)

La massiva publicació d’aplicacions en les plataformes mòbils requereix un pla de difusió entre els usuaris potencials de l’aplicació per a evitar que caigui en l’oblit. Des de clients actuals a clients futurs, tots els usuaris potencials han de conèixer els avantatges d’usar una aplicació mòbil que els oferirà una navegació més intel·ligent i agradable que el format de web tradicional. 

Optimitzem l’aplicació perquè aparegui en posicions preferents en les plataforma i augmenti la descàrrega. També creem campanyes i suports publicitaris en tots els canals digitals per a generar trànsit, descàrregues i ús que, en el cas d’ecommerce, comporta sempre un increment d’ingressos.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.