Vols ser a les primeres posicions de Google?

La teva agència SEO experta en les millors tècniques de posicionament

Els espais web han d’adaptar-se als constants canvis que duen a terme els cercadors i així aconseguir les primeres posicions.

Apliquem totes les tècniques del SEO a la mateixa concepció de l’espai web, des de disseny de l’arquitectura de la informació fins a la introducció de continguts. Així podem obtenir una posició en els cercadors a l’alçada de la competència.

Tècniques de programació

Fem atractiva la programació del teu espai web per als cercadors

Com a agència SEO experta, apliquem en els llocs web totes les tècniques de posicionament que influeixen en la indexació en Google.
Analitzem, etiquetem, organitzem, nomenem… Apliquem etiquetes H1, H2, H3, hreflang, implementem el site map, nomenem imatges amb textos alternatius, apliquem l’arxiu robots txt i una llarga llista d’activitats per a seduir als cercadors. Fem tot el necessari en la programació del lloc web perquè cadascuna de les pàgines que el componen pugui posicionar-se el més amunt possible en les llistes de cerca (Serps).

Metadades

Estudiem a fons les paraules claus que poden generar trànsit de qualitat al teu lloc web

Les paraules claus són aquelles que utilitza el teu client potencial per a localitzar els productes i serveis en Internet. Amb elles podrem crear els textos que apareixeran en Google i la resta de cercadors que indexen cadascuna de les URL’s del teu lloc web. Redactem els metatítols i les metadescripcions més atractives per a seduir a l’usuari i faci clic en l’enllaç del cercador per a visitar el teu lloc web.

Per a l’estudi de paraules clau i tota la resta de procediments SEO, utilitzem les millors eines del mercat digital, com Semrush, Screamingfrog, Search Console y moltes d’altres.

Linkbuilding: captem enllaços externs

Les millors webs sempre estàn enllaçades amb altres espais web a Internet

Els cercadors valoren la qualitat i el nombre d’enllaços que uneixen els llocs web a tota la xarxa. El prestigi d’un domini es determina amb l’Authority Score i el Domain Score.

Advertis t’ajuda a enllaçar el teu lloc amb blogs, directoris i altres llocs del teu entorn professional que milloraran l’autoritat del teu domini i augmentaran el posicionament del teu lloc. Busquem complicitats i interessos creuats en Internet per a introduir continguts que enllacin amb el teu lloc i avalin el lideratge de la teva marca en el sector.

Control de posicionament SEO

Els cercadors com Google modifiquen el seu algorisme i hem d'estar sempre alerta

Les modificacions de l’algorisme dels cercadors són constants, ocasionant freqüents canvis en el posicionament dels enllaços. Es pot estar a la part alta del rànquing de cerques d’una paraula clau i pot caure poc temps després. Per això, Advertis està atenta als canvis de criteri de Google per a realitzar l’activitats de posicionament més adequades i mantenir les urls dels llocs web que gestiona en posicions preferents.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.