Informació  sobre protecció de dades

Denominació social

Identitat: ADVERTIS GLOBAL, SL (“ADVERTIS”) Adreça postal: Carrer de Pallars 108, 08018 Barcelona Telèfon: 934 157 181 Email: info@advertis.es

Finalitat

Per a que fem servir les dades? La següent política de privacitat estableix els termes amb els que Advertis tractarà les dades personals; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web www.advertis.es, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials. ADVERTIS recull les següents dades personals amb les finalitats a continuació indicades:
  • Formulari de contacte de la web: les dades personals recollides per mitjà d’aquest formulari seran exclusivament utilitzats per a informar-lo sobre els serveis que se’ns hagin sol·licitat.
  • Prestació del servei:  en cas de contractar cap dels nostres serveis, les teves dades personals seran exclusivament utilitzades per a la gestió administrativa relacionada con aquesta contractació.
  • Xarxes socials: qualsevol dada que ens facilitis o que puguis compartir a través de les Xarxes socials en les quals ADVERTIS té compte actiu, seran tractades d’acord amb les Polítiques de Privacitat de cada Xarxa social. Us recomanem que les llegiu i que les revisis periòdicament abans d’interaccionar con ADVERTIS per mitjà de les citades Xarxes socials.
Quant temps custodiem les teves dades? Les dades de possibles clients que no acabin contractant cap servei, seran automàticament eliminats passat un any des del contacte, sempre que el possible client no hagi mostrat més interès en els nostres serveis o productes. En cas de contractar algun servei, les dades seran tractades mentre duri la relació comercial i, una vegada conclosa pel temps de necessari per a respondre davant possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum. En el supòsit que ens doneu el teu consentiment per a informar-vos dels nostres productes o serveis, la nostra política de privacitat indica que mantindrem les vostres dades fins que ens manifesteu la vostra voluntat de no rebre més comunicacions nostres.

Legitimizació

Les dades dels clients seran tractades per ADVERTIS, així com aquelles relacionades amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual. Únicament tractarem les teves dades amb finalitats promocionals si ens heu donat el vostre consentiment específic per a això. Sempre tindreu l’opció de revocar el consentiment per al tractament de les vostres dades amb aquestes finalitats.

Destinataris

Cessions de dades a tercers. Les teves dades personals no seran cedides a tercers sense el teu consentiment, tret que la llei obligui a ADVERTIS a aquesta cessió de dades.

Drets

Tens dret a:
  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l’agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els teus drets.
Moltes gràcies per acceptar la nostra política de privacitat. Us recomanem llegir també l’avis legal i la política de cookies. Espai web de la agència de protecció de dades.eu.