Programació web fiable, segura i actualitzable

Fem servir la millor tecnologia per a la programació web

Desenvolupem espais web utilitzant el programari més adequat a cada ocasió per a webs corporatives, de producte o botigues online

Construïm espais web creatius i funcionals mitjançant llenguatges diversos, com PHP i Java Scrip, conjuntament amb bases de dades com MySQL, usant html dinàmic i disseny en cascada CSS.

Funcionalitats i Usabilitat (UX/UI)

Programem llocs pràctics, fàcils per a consultar continguts o comprar

Una bona programació web ha d’oferir les funcionalitats precises que necessiti l’internauta, com poden ser un cercador avançat, una galeria d’imatges o una llista de desitjos, entre moltes altres eines pràctiques. ADVERTIS aplica el conjunt de funcionalitats, disseny i arquitectura sense oblidar-se de dotar al lloc el màxim rigor d’usabilitat, per a oferir al públic una satisfacció de navegació el més alta possible.

Adaptació a la Movilitat

Espais web que s'adapten a totes les mides i formats de pantalles

Actualment, l’ús d’smartsphones per a navegar per Internet és molt més alt que mitjançant ordinadors. El fenomen de la mobilitat obliga a tots els espais web a estar preparats per a pantalles de múltiples formats, adaptant-se els continguts i els menús de navegació a les mesures de cada dispositiu. La tecnologia responsive s’ha imposat com la fórmula més adequada per al posicionamient en cercadors i ADVERTIS el fa servir en la programació web.

Jquery
CSS
Bootstrap
Javascript

Apliquem en els espais web totes les tècniques que influeixen en la indexació en Google.

Analitzem, etiquetem, organitzem, nomenem… Fem tot el necessari en la programació del lloc web per a cadascuna de les pàgines que el componen pugui posicionar-se el més amunt possible.

Integració a ERP i CRM

Enllacem el teu eCommerce amb el programa de gestió d'empresa

Els llocs web que practiquen la venda online han d’estar connectats a la programació de l’empresa per a sincronitzar dades, com són els estocs disponibles, referències o preus. Això és gairebé imprescindible per a sectors on les referències i els estocs varien amb freqüència com succeeix en el sector de la moda, l’alimentació o la decoració. Per a això, Advertis configura arxius d’enllaç on les dades mostrades en el lloc web són dinàmics i sorgeixen del sistema informàtic intern de l’empresa. Així, l’espai web sempre està actualitzat, estalviant treball per duplicat.

Espais web sota requeriments dels cercadors (SEO)

Construïm webs atractives a la vista de les persones i també dels cercadors

Quan es programa un lloc web cal fer-ho responent a les necessitats de les persones que hi naveguen, però també sota els requeriments bàsics dels cercadors. Google i la resta de cercadors, exigeixen una programació que permeti oferir el millor servei als seus clients, premiant als llocs programats que apliquen múltiples etiquetes identificatives i seguint els principals factors que intervenen en el posicionament.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.