Arriba directament al públic que t’està cercant

Llança't a la publicitat de cercadors amb una agència SEM de confiança

Les marques líders inverteixen en SEM i Publicitat Display per a mantenir el seu lideratge. I tu?

Desenvolupem campanyes publicitàries SEM (també anomenat SEA, search engine advertising) mitjançant anuncis de cerca i campanyes de publicitat online amb anuncis display. Tot això per a aconseguir el millor rendiment publicitari i difondre la marca, atraient públic al lloc web dels nostres clients. Encara que Internet canviï el seu entorn a gran velocitat, el públic continua essent el mateix que abans, deixant-se portar per la creativitat i la conveniència del moment.

Publicitat en cercadors SEM: Creem la teva llista ideal de keywords​

Mitjançant termes de cerca keywords, oferim una publicitat directa segons els interessos de cada usuari

Creem campanyes SEM per a generar trànsit en els llocs web que requereixen un augment de visitants a curt termini. Avaluem els resultats i evolucionem les campanyes amb un 100% d’implicació amb el client. La publicitat en cercadors a través de Google *Ads, representa una excel·lent eina per a captar l’atenció dels internautes que busquen productes o serveis específics en la xarxa i maximitzar la presència de la marca en Internet.

Desenvolupem campanyes per a Franke, Andrea House y Dawn Foods, entre molts d’altres anunciantes

Publicitat display: Anuncis adaptats a l'entorn temàtic​

Creem anuncis gràfics i dinàmics per a augmentar el branding de la vostra marca

La publicitat display representa l’evolució de la publicitat clàssica, mitjançant anuncis de la premsa escrita, adaptats al mitjà digital. A través d’imatges suggeridores i missatges persuasius, creem campanyes que permetin aconseguir l’objectiu desitjat, des d’un nou posicionament de marca fins a la captació de trànsit cap al lloc web o la venda d’un producte. Sempre utilitzem els formats més adequats, des del bàner, gratacel, botons, gif animats i altres.

Remarketing: anuncis adaptats a l'interès de l'usuari

L'usuari rep impactes publicitaris de les marques que ha visitat prèviament

L’agència SEM Advertis desenvolupa campanyes dirigides a públics específics utilitzant la tècnica del remarketing, també denominat retargeting, que consisteix a mostrar a l’usuari que ha visitat el lloc web d’una marca, un anunci relatiu a aquesta quan navega per altres llocs amb espais destinats a la publicitat. Això s’aconsegueix mitjançant la introducció d’una galeta al navegador de l’usuari que ordena la publicació d’un anunci a aquest durant un temps específic.

Google Shopping: Anuncis al market place de Google

Quan un espai web ven online un producto tangible, es recomendable aparecer en Google Shopping

Google Shopping és un comparador de preus de productes comercialitzats en diferents botigues online i marketplaces, mostrat mitjançant imatges i fitxes de productes. Advertis recomana introduir-hi els productes de qualsevol marketplaces, perquè a més de captar trànsit de clients potencials, beneficia al posicionament en el cercador de Google. És una plataforma de difusió de productes molt eficaç i com a agència SEM, Advertis ajuda als seus clients a presentar els seus productes i aparèixer de la forma més eficient. Google Shopping es pot considerar la competència de Amazon.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.