L'experiència digital ens uneix i ens fa equip

La nostra passió pel món digital traspassa allò que és estrictament convencional. Com a experts en màrqueting digital ens impliquem amb el client per a aconseguir els objectius finals, nous contactes, noves vendes i treballar realment en equip.

Wikipedia:

"Un equip és un grup de més de dues persones que interactuen, discuteixen i pensen de manera coordinada i cooperativa, unides amb un objectiu comú. Un grup en si mateix no necessàriament constitueix un equip"

Un equip d'experts en Màrqueting Digital

“ADVERTIS es recolza en un equip humà expert en màrqueting digital i ecommerce, desenvolupant llocs web de venda online, captant leads o difonent online les marques i empreses que confien en nosaltres. Un grup professional d'alta preparació i gran esperit de superació”

Xavier Folguera, CEO

Agència digital de Barcelona

Som un equip de professionals preparats per a afrontar el nou màrqueting i l’economia digital. Una agència digital de Barcelona amb una visió transversal del màrqueting online, de caràcter creatiu i tècnic alhora, en constant adaptació als canvis del nostre medi natural: Internet

Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.