Allotgem la teva web en el millor servidor para sentir-se como a casa

Contracta un hosting de qualitat conjuntament al manteniment del teu espai web corporatiu o la teva botiga online

El hosting i manteniment web exigeixen un servei professional gestionat per experts

Molts dels espais web creats i mantinguts per Advertis gaudeixen d’un servei de hosting d’alt nivell tècnic, ja que estan allotjats en servidors pensats per a acollir espais web corporatius i botigues online de qualitat. Servidors compartits o dedicats en funció de cada necessitat, des del naixement del lloc web fins a la seva última renovació.

Hosting dedicat, compartit o virtual, adaptat a cada espai web

És tan important oferir un bon espai web com allotjar-lo amb garanties

La qualitat de l’allotjament d’un lloc web és determinant en el rendiment desitjat. Quan parlem de qualitat ens referim a la velocitat de descàrrega com a factor fonamental en l’experiència d’usuari, l’existència de filtres antispam i còpies de seguretat, back-ups, que poden necessitar-se en cas d’atac extern; un complet panell de control del servidor per a revisions i modificacions de configuració, i finalment, un servei personal expert com Advertis, que resolgui incidències sota el monitoratge constant de cada lloc web.

Mantenim els llocs web al llarg del temps

Advertis cuida els seus espais web com si fossin els seus fills

Tots els espais web evolucionen amb el pas del temps per la renovació dels seus continguts i pels canvis d’estructura per a adaptar-se a una realitat comercial o d’imatge diferent. Per això, és fonamental que totes les parts del lloc web estiguin secundades per mòduls, plugins i totes aquelles funcionalitats que puguin garantir el manteniment de l’experiència d’usuari. Per això actualitzem en la mesura del possible la tecnología de cada espai web para intentar mantenir la seguritat amb que va nèixer.

Plans personalitzats d'alojament i manteniment

Si cada espai web és diferent, cadascun necessita un servei de control diferent

A la xarxa d’Internet, cada espai web és diferent l’un de l’altre i cada projecte digital mereix una atenció especial. Advertis ofereix un servei de hosting i manteniment web sota unes tarifes inicials, però sense pressupostos ni plans idèntics per a tots. Realitzem càlculs de temps a invertir i una previsió dels recursos tècnics i humans necessaris. Així podem oferir un servei just al que cada client necessita, sota uns costos competitius. Consulta’ns ara.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.