Segur que la teva empresa gaudeix d’una bona presència a Internet?

Consultoria digital estratègica per a millorar la imatge online de la teva empresa

Oferim a les marques una visió experta de presència i d’activitats a Internet, amb creativitat i rigor, proposant estratègies úniques i intransferibles.

Advertis ofereix el servei de consultoria digital estratègica que ens permet proposar als nostres clients, estratègies de difusió publicitària, estratègies de trànsit en el lloc web, estratègies de captació de leads i de vendes online.

Consultoria integral de presència i venda online

Advertis desenvolupa plans estratègics en Màqueting Digital i Comerç Electrònic

Advertis ofereix una visió global de les necessitats de cada projecte d’economia digital amb la major creativitat i rigor, proposant estratègies úniques i intransferibles. El desenvolupament reeixit d’un nou projecte d’economia online, mitjançant una consultoria digital estratègica, permet traçar un meticulós pla i la seva primmirada aplicació perquè l’obtenció de dades i la venda per internet exigeix molt més que la simple exhibició d’una web atractiva.

Auditoria eCommerce i captació de dades

Detectem els punts clau que incideixen en els resultats de l'espai web

És imprescindible realitzar una auditoria digital en projectes que han de millorar resultats, per així detectar els factors que han de corregir-se. Analitzem els espais web des del vessant creatiu, la programació informàtica, revisem la gestió de continguts o l’ús de les eines de màrqueting digital.

Formació
Analítica digital
Legalitat
Consultoria

Legalitat i normativa legal a Internet

La presencia online de qualsevol espai web exigeix el compliment del marc normatiu legal

La captació de dades personals i la venda per Internet estan regulats per diferents normatives que cal tenir en compte per a evitar riscos, tant administratius com comercials. Advertis ofereix als seus clients cobertura legal especialitzada.

Informes de resultats i analítica digital

Cal posar sempre les dades en negre sobre blanc

Advertis ajuda als seus clients a analitzar els resultats de l’activitat en Internet, avaluant el trànsit del lloc web, les dades captades de clients o les vendes obtingudes, a fi de calcular correctament el ROI (retorn de la inversió). Cada projecte és diferent i requereix una anàlisi exhaustiva i sistemàtica de totes les dades al nostre abast.

L’avantatge del màrqueting digital és la capacitat d’obtenció de dades. El rastre que deixa l’activitat ha de ser analitzat i Advertis ajuda als seus clients a analitzar els resultats obtinguts elaborant complets informes adaptats als KPI’s predeterminats i comparant-los als objectius marcats. Una bona consultoria digital estratègica no tan sols identifica dades, sinó que mesura resultats i dona idees.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.