Segur que la teva empresa gaudeix d’una bona presència a Internet?

Consultoria digital estratègica per a millorar la imatge online de la teva empresa

Oferim a les marques una visió experta de presència i d’activitats a Internet, amb creativitat i rigor, proposant estratègies úniques i intransferibles.

Advertis ofereix el servei de consultoria digital estratègica que ens permet proposar als nostres clients, estratègies de difusió publicitària, estratègies de trànsit en el lloc web, estratègies de captació de leads i de vendes online.

Les activitats que desenvolupem impliquen la creació de plans estratègics de màrqueting digital, auditories de llocs web i presència online. Creem estratègies publicitàries online, analitzem els resultats de transit web i la repercussió en el prestigi online de la marca.

També oferim formació personalitzada sobre principis d’economia digital i màrqueting online. A més, ens encarreguem de garantir la legalitat de qualsevol lloc web adaptant-lo a la normativa legal vigent i realitzem informes personalitzats sobre resultats de l’activitat en Internet.

Que voleu més?

Consultoria integral de presència i venda online

Advertis desenvolupa plans estratègics en Màqueting Digital i Comerç Electrònic

Advertis ofereix una visió global de les necessitats de cada projecte d’economia digital amb la major creativitat i rigor, proposant estratègies úniques i intransferibles. El desenvolupament reeixit d’un nou projecte d’economia online, mitjançant una consultoria digital estratègica, permet traçar un meticulós pla i la seva primmirada aplicació perquè l’obtenció de dades i la venda per internet exigeix molt més que la simple exhibició d’una web atractiva.

Auditoria eCommerce i captació de dades

Detectem els punts clau que incideixen en els resultats de l'espai web

És imprescindible realitzar una auditoria digital en projectes que han de millorar resultats, per així detectar els factors que han de corregir-se. Analitzem els espais web des del vessant creatiu, la programació informàtica, revisem la gestió de continguts o l’ús de les eines de màrqueting digital.

Creativitat Publicitària Digital

Las idees creatives sempre han d'estar presents a qualsevol espai web

L’èxit a Internet no es basa només en la qualitat informàtica perquè el comportament humà és molt més emocional que racional. La influència de la creativitat publicitària és indiscutible i Advertis ofereix una gran experiència en la combinació de la tecnologia i la creativitat publicitària.

Informes de resultats i analítica digital

Cal posar sempre les dades en negre sobre blanc

Advertis ajuda als seus clients a analitzar els resultats de l’activitat en Internet, avaluant el trànsit del lloc web, les dades captades de clients o les vendes obtingudes, a fi de calcular correctament el ROI (retorn de la inversió). Cada projecte és diferent i requereix una anàlisi exhaustiva i sistemàtica de totes les dades al nostre abast.

L’avantatge del màrqueting digital és la capacitat d’obtenció de dades. El rastre que deixa l’activitat ha de ser analitzat i Advertis ajuda als seus clients a analitzar els resultats obtinguts elaborant complets informes adaptats als KPI’s predeterminats i comparant-los als objectius marcats. Una bona consultoria digital estratègica no tan sols identifica dades, sinó que mesura resultats i dona idees.

Legalitat i normativa legal a Internet

La presencia online de qualsevol espai web exigeix el compliment del marc normatiu legal

La captació de dades personals i la venda per Internet estan regulats per diferents normatives que cal tenir en compte per a evitar riscos, tant administratius com comercials. Advertis ofereix als seus clients cobertura legal especialitzada.

Formació en MQT Digital i eCommerce

Advertis ofereix tot el seu coneixement mitjançant mini-càpsules formatives

Els clients d’Advertis gaudeixen de càpsulas formatives en el camp del Màrqueting Digital, impartides pel seu CEO, Xavier Folguera Obiol, que desgrana els detalls de cada camp d’actuació i adaptant-lo a cada estratègia de marca.

S’imparteix coneixement de SEO, SEM, email MKT, Publicitat Display, màrqueting d’afiliació, publicitat i patrocini de continguts en xarxes socials i analítica web, a part de conceptes estratègics online.

Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.