Infinitum Fest: Viu la música al Metavers

Infinitum Fest representa una innovació disruptiva a la indústria de la música, en fusionar la tecnologia d’avantguarda del Metavers amb la passió i la creativitat de les actuacions de músics i cantants. És una plataforma que pretén captar la màgia de les actuacions musicals, immortalitzant el talent dels artistes i transformant-lo en noves oportunitats de negoci. Tot això amb experiències en 360º VR, sent una plataforma personalitzable per a patrocinis i molt idònia per a la realització de campanyes de màrqueting en línia efectives per a totes les marques.

Advertis acompanya Infinitum Fest des del seu naixement, amb una completa activitat de difusió a tots els canals i l’acompanyament integral en la seva estratègia de desenvolupament al mercat.

ClientInfinitum Fest
ServeiSocial Media, Paid Media, Email Màrqueting, Màrqueting d’influència, Màrqueting de continguts, Disseny Web

Comparteix aquest treball

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Una plataforma enfocada a la generació Z

Aquesta plataforma tecnològica, tot i estar enfocada als més joves de la generació Z, està obrint grans possibilitats en tota la indústria de la música ja que abraça els tres àmbits de la comunicació que està més a l’alça: allò social, el metavers i la música.