Tantum Verde: Pràctica aplicació online

La nova web de producte de Tantum Verde, creada per Advertis, ha estat plantejada sota el prisma de la simplicitat, la practicitat i la ràpida exposició dels avantatges que ofereix el producte en les seves diferents varietats.

Aquesta web destaca pel selector-enquesta online que ajuda a l’internauta a trobar fàcilment el producte més adequat a la seva malaltia de boca i gola.

Mitjançant un màxim de cinc preguntes, respostes mitjançant un simple clic, el lloc acaba oferint una resposta directa sobre el producte més idoni al perfil descrit, ja sigui en presentació de caramels o col·lutori.

A més, el lloc web dóna consells sobre la cura de les genives i la gola, i respon les preguntes més freqüents sobre les malalties de la boca.

Client Laboratorios Angelini
Servei Desenvolupament Web, SEO
URL www.tantumverde.es

Comparteix aquest treball

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Solució eficaç per a la boca i gola

Tantum Verd és un producte per al tractament de molèsties bucals o de gola que s’ofereix al mercat sota sis presentacions diferents, òptimes en funció de la patologia i els gustos del pacient.

Tantum Verd és una marca degana en els tractaments bucals, avalada per la prestigiosa entitat de matriu italiana, Laboratoris Angelini. Una empresa que presenta en el nostre mercat altres reconegudes marques de producte de gran consum farmacèutic i higiènic, com són Juanola o Amuquina.