Prrs Control: Web didáctica i científica

Advertis ha desenvolupat l’espai web de PRRS Control, un espai de referència internacional en Internet especialitzada en la síndrome reproductiva i respiratòria porcina, una malaltia veterinària d’abast global.

Aquest lloc web està patrocinat per Hipra, empresa catalana experta en veterinària de grans explotacions agropecuàries, l’objectiu de les quals és canalitzar el coneixement científic mundial sobre aquesta patologia mortal dels porcs en granges de reproducció.

És un lloc exclusivament desenvolupat en anglès, enllaçat amb les millors institucions del planeta expertes en aquesta matèria.

L’arquitectura del lloc web està dividida en tres parts: el coneixement de la malaltia, els mètodes de control i les eines mèdiques més idònies per a prevenir o atallar l’atac d’aquesta patologia. Compta amb un cercador de continguts, molt necessari per a localitzar continguts amb termes de complexitat tècnica, i una extensa documentació sobre vacunació i control de la malaltia, molt estesa en tot el planeta. També inclou un espai d’actualització permanent on es publiquen respostes a consultes rebudes i les novetats que sorgeixen el deixo anar del temps.

És un espai web per a oferir un servei de consulta als professionals veterinaris o productors de porcí de tot el món que necessiten fer consultes molt especialitzades i només a l’abast d’experts. Per això, està preparat per a recollir impressions i coneixements que es veuen exposats posteriorment en format d’articles que poden ser consultats per tota la comunitat científica.

ClientLaboratorios Hipra
ServeiCreación web, SEO, infografias
URLwww.prrscontrol.com

Comparteix aquest treball

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Web científica de referència mundial

PRRS Control ofereix múltiples eines audiovisuals per a conèixer aquesta patologia a fons, documents de vídeo i text, que són consultats pels veterinaris més prestigiosos del món.

Compta amb una extensa documentació científica per als professionals especialitzats en grans explotacions agropecuàries, on poder consultar temes d’interès col·lectiu i professional d’alt nivell.

El lloc ha estat desenvolupat amb programació opensource, ha estat optimitzat i preparat per a la protecció exterior d’atacs cibernètics.

Un lloc d’excel·lència científica plantejat sota una filosofia de difusió i aprenentatge a l’abast de tots.