Olis de Catalunya: Creativitat en tota la seva essència

Olis de Catalunya presenta un nou espai web creat per Advertis on flueix la calidesa, les aromes i les textures dels productes d’alta qualitat que mostra.

Els elements gràfics, textos i la poesia dels seus continguts transmeten el gran caràcter d’aquesta marca d’oli premium.

L’essència de lloc web se centra en el plaer dels aliments, la cuina i la qualitat de vida, percebuts amb un sentit ampli més enllà de la vista.

Aquest lloc web ha estat optimitzat al màxim nivell per a aconseguir una eficaç indexació en els cercadors (SEU) i està adaptada a la mobilitat. Una web veloç, pràctica i suggeridora per a qualsevol pantalla connectada a Internet, que il·lustra eficientment l’esperit de persuasió que espera l’usuari en Internet.

Client Olis de Catalunya
Servei Desenvolupament Web, SEO
URL www.olisdecatalunya.es

Comparteix aquest treball

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Disseny sensual i creatiu

El disseny triat per a l’espai web d’Olis de Catalunya transmet la sofisticació dels productes d’alt posicionament. Tons foscos i fons amb imatges i textures elegants, combinats amb una refinada presentació de cadascuna de les marques que es presenten.

Les marques presentades són Oleaurum, Unió, Duc, Oleastrum i Miró. Aquest últim és l’oli nascut en la terra de Joan Miró, un dels grans pintors de la nostra època, la passió de la qual per l’autèntic bé ha merescut un homenatge amb un producte propi i una web dedicada especialment a la seva figura.

L’espai web d’Olis de Catalunya està estructurat en diferents categories, un per cada marca i mostra les diferents presentacions i varietats de cadascuna d’elles. També presenta uns interessants consells sobre com utilitzar el producte i parla sobre els importants beneficis del consum d’oli verge per a la salut humana.