Advertis. Web Hipra Covid19

Hipra: Talent davant de la Covid-19

Hipra ha desenvolupat una estratègia de màrqueting 100% transversal durant el darrer any que ha causat un impacte indiscutible, innovador i extraordinàriament rellevant per a la societat, no només la catalana, sinó internacional. Aquesta empresa líder en prevenció de malalties animals ha entomat el repte majúscul d’aprofitar el coneixement de 70 anys d’experiència en vacunes per a donar una resposta ràpida a les necessitats d’una societat afectada integralment per la pandèmia del Covid-19.

Advertis, agència digital de Barcelona, ha acompanyat a Hipra en les tasques de difusió online, creant un complert espai web www.hipracovid19.com i desenvolupant activitats a la xarxa, com son SEO i SEM, que conjuntament amb les activitats de relacions publiques i premsa desenvolupades per l’empresa, han tingut com a objectiu apropar-se a la societat, oferint el seu coneixement i valors corporatius, a més, dels seus productes i serveis d’alta tecnologia.

ClientLaboratorios Hipra
ServeiProgramació Web, SEO, SEM, Hosting
URLwww.hipracovid19.com

Comparte este trabajo

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Hipracovid19.com Nou espai web

L’espai web www.hipracovid19.com fa una exposició del nou enfocament de salut humana d’Hipra, que s’afegeix a la seva prestigiosa activitat en salut animal, centrat en la prevenció i diagnòstic del Covid-19, a partir de la seva nova vacuna i la tecnologia de detecció de què disposa. Aquest lloc web ha estat optimitzat i difós en cercadors, activant una campanya d’anuncis en Google.

El site està pensat per a comunicar didàcticament les característiques dels seus productes, mitjançant infografies, textos i imatges que, conjuntament amb les notes de premsa publicades i els estudis tècnics, pretenen oferir una experiència informativa a l’usuari clarificadora i rigorosa.