Skip to content
alimentaria_hostelco

eCommerce a Alimentaria/Hostelco 2022

La Federació Espanyola d’Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC), conjuntament amb la Fira de Barcelona, ha convidat el CEO d’Advertis, Xavier Folguera Obiol a oferir una xerrada/ponència sobre eCommerce B2B/B2C dins del espai Speakers Corner d’HOSTELCO, el proper dia 5 d’abril, dimarts, a les 11:00h. Aquesta és una de les activitats destacades d’Alimentaria & Hostelco, la fira per excel·lència de l’alimentació i l’hostaleria que se celebrarà a Barcelona dins del recinte firal de Gran Via.

El repte d’harmonitzar els interessos de la distribució i els fabricants

En aquesta xerrada es parlarà de l‟impacte d‟Internet il‟economia digital entre els actors tradicionals en el comerç i la fabricació dels productes. Així doncs, es mostraran exemples sobre les activitats de venda en línia d’empreses que intenten ampliar horitzons comercials mitjançant la venda en línia i el manteniment de les relacions amb els distribuïdors tradicionals que, alhora, també recorren a Internet per aconseguir els seus objectius.

Cal apostar per un lloc web propi o per fer servir marketplaces?

A la xerrada, es plantejaran i s’aprofundirà en les dues vies habituals a l’abast de totes les empreses: la venda a través d’un domini i lloc propis, o bé, la venda a mercats en línia. Per això, Xavier Folguera parlarà de la venda en espais propis i Jordi Ordónez, conferenciant expert de l’entorn d’Internet, ens mostrarà el seu punt de vista dels marketplaces, especialment d’Amazon Business, un mercat de relació B2B, és a dir, entre companyies .

https://www.hostelco.com/ca/agenda/ecommerce-b2b-b2c-mes-que-una-oportunitat-entre-fabricants-i-distribuidors/

speakers corner hostelco

Font: @Hostelcobcn

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.