Skip to content
veterapp_app_movil

Veterapp, l’app mòbil de visita veterinaria

Advertis està col·laborant amb Veterapp, la primera app mòbil que ofereix visites amb veterinaris a qualsevol moment o amb cita prèvia. Qualsevol propietari de mascotes sap que la salut del seu animal és una de les seves prioritats. De vegades, però, pot ser difícil trobar un veterinari disponible o obtenir una consulta en persona. Aquí és on una aplicació mòbil que ofereixi la possibilitat de contractar una consulta en vídeo en directe amb un veterinari, pot ser molt útil.

A més d’aquesta opció de consulta en línia, Veterapp també ofereix altres avantatges que poden fer la vida del propietari de mascotes més fàcil. Per exemple, permet arxivar documents importants de la mascota, com ara el seu historial mèdic o les seves vacunes. Això pot ser molt útil si necessites accedir a aquesta informació ràpidament o si has de portar el teu animal a una nova clínica veterinària.

A més, l’aplicació inclou un directori de clíniques veterinàries de tot el país, el que permet trobar fàcilment una clínica propera. Això és especialment útil si vius a una àrea nova o si estàs de vacances amb la teva mascota i necessites trobar un veterinaris ràpidament.

Finalment, Veterapp també ofereix un espai de relació per als propietaris de mascotes. Aquest espai funciona com una mena de “Tinder” per a propietaris de mascotes, permetent-te connectar amb altres persones que també tenen animals de companyia. Això pot ser útil si vols trobar amics per a la teva mascota o si simplement vols compartir consells i suggeriments amb altres propietaris.

Per tant i en resum, Veterapp és una aplicació mòbil que ofereix la possibilitat de contractar una consulta en vídeo en directe amb un veterinaris i això és una gran eina per als propietaris de mascotes. A més, amb les funcions addicionals com ara l’arxivament de documents, el directori de clíniques veterinàries i l’espai de relació, aquesta aplicació pot fer que la vida del propietari de mascotes sigui més agradable.

L’equip d’Advertis està treballant en la difusió de la marca per mitjà del posicionament en cercadors, la publicitat online i les xarxes socials.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.