Skip to content

Minspira, l’eCommerce de Llar i Decoració, es renova


Minspira.com, el portal d’eCommerce de Llar i Decoració, creat per l’agència digital Advertis, ha estat renovat a fons. La seva plataforma de venda en línia ha integrat dins del mateix domini, les diferents botigues que formen part del grup de marques. Aquest canvi va molt més allà de presentar un nou estilisme; és un nou lloc actualitzat a les últimes versions de programació open source i amb funcionalitats plenament integrades.

Marques d’alta qualitat, lloc d’alt nivell tècnic

La plataforma Minspira ofereix el gran gruix de productes de sis marques de gran nivell: Mepamsa, Burrito Blanco, Franke, Cosmic, Bath+ i BD Barcelona Design. Totes elles comparteixen els valors de la qualitat, l’exigència del disseny. La veritat és que ofereixen al mercat múltiples gammes de productes per a equipar les llars amb caràcter, modernitat i calidesa al mateix temps.

Tecnologia i funcionalitat

El lloc web està creat amb la tecnologia open source de Prestashop, el gestor de continguts líder del mercat europeu per a la venda per Internet. Ofereix el gran avantatge que pot instal·lar-se en servidors propis i adaptar-se a cada projecte de forma molt personalitzada. A diferència dels espais web captius en servidors aliens, instal·lats en el núvol i sota filosofia SaaS (com Shopify o Wix), Prestashop pot ser reprogramat en profunditat per a aconseguir els més alts estàndards de funcionalitat i disseny.

En el cas de Minspira, els productes poden ser filtrats en profunditat amb múltiples atributs. Cada la gamma de productes ofereix un filtratge diferent. D’altra banda, s’han instal·lat diferents plugins i mòduls específics per a oferir un alt nivell d’usabilitat al client, ja sigui en navegació amb una pantalla gran com en mòbil.

Navegació adaptada als interessos del client…

L’espai web Minspira està creat per a satisfer una doble perspectiva de navegació: D’una banda, l’usuari pot cercar la tipologia de productes que li interessa o bé, pot consultar tota l’oferta sota la visió de marca. Així pot conèixer tota l’oferta d’una mateixa insígnia quan confia plenament en el seu estil i qualitat.

…i també està adaptat als interessos dels cercadors

Com no podia ser d’una altra manera, el lloc web Minspira ha estat creat sota una perspectiva SEO. Això significa que, des de la pròpia concepció de la configuració actual, s’han tingut en compte tots els requeriments i bones pràctiques recomanades pels cercadors, especialment, del nostre entranyable i arxiconegut cercador Google. Evidentment, l’estimació pel posicionament no es deu a raons sentimentals sinó a interessos comercials, per descomptat. Millorar el posicionament i augmentar la llista de paraules clau, són factors clau per a l’èxit comercial de qualsevol botiga en línia.

Visita ara l’espai web de Minspira.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.