Skip to content
Web Arliblock

Arliblock estrena nou espai web

Lectura: 2’. Arliblock obre el seu nou espai web renovant la seva presència online amb una interessant proposta de servei als professionals de la construcció i l’enginyeria civil. Arliblock representa un sistema constructiu d’altes prestacions molt utilitzat en projectes d’enginyeria que necessiten una alta resistència. A la vegada, però, presenta un menor pes respecte al ciment tradicional. Es tracta de blocs de formigó lleuger fabricats amb Arlita, argila expandida d’alt volum, baixa densitat i alta resistència.

Arliblock és una marca propietat de Leca, empresa portuguesa del grup internacional Saint Gobain, un producte fabricat i comercialitzat a tot el territori espanyol a través d’un grup d’empreses subministradores de materials de construcció.

L’espai web d’Arliblock presenta unes excel·lents funcionalitats que permeten un precís càlcul tècnic al servei dels professionals. A la web es pot realitzar la selecció del producte més idoni per a cada projecte d’enginyeria.

També ha estat pensat per a la difusió dels centres de subministrament del producte i el servei més pròxim a l’obra. Així, els professionals podran rebre el millor assessorament i subministrament del producte, dins dels terminis de cada projecte.

L’espai web ha estat optimitzat per a Google i respon amb alt nivell tècnic als requeriments dels cercadors en general.

Visita l’espai web d’Arliblock

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Fem una video-call?

Fes clic a la nostra agenda de cites online i ens reunirem el dia i l’hora que desitgis, sense cap compromís.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?