Skip to content
Web Arliblock

Arliblock estrena nou espai web

Lectura: 2’. Arliblock obre el seu nou espai web renovant la seva presència online amb una interessant proposta de servei als professionals de la construcció i l’enginyeria civil. Arliblock representa un sistema constructiu d’altes prestacions molt utilitzat en projectes d’enginyeria que necessiten una alta resistència. A la vegada, però, presenta un menor pes respecte al ciment tradicional. Es tracta de blocs de formigó lleuger fabricats amb Arlita, argila expandida d’alt volum, baixa densitat i alta resistència.

Arliblock és una marca propietat de Leca, empresa portuguesa del grup internacional Saint Gobain, un producte fabricat i comercialitzat a tot el territori espanyol a través d’un grup d’empreses subministradores de materials de construcció.

L’espai web d’Arliblock presenta unes excel·lents funcionalitats que permeten un precís càlcul tècnic al servei dels professionals. A la web es pot realitzar la selecció del producte més idoni per a cada projecte d’enginyeria.

També ha estat pensat per a la difusió dels centres de subministrament del producte i el servei més pròxim a l’obra. Així, els professionals podran rebre el millor assessorament i subministrament del producte, dins dels terminis de cada projecte.

L’espai web ha estat optimitzat per a Google i respon amb alt nivell tècnic als requeriments dels cercadors en general.

Visita l’espai web d’Arliblock

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.