Skip to content

Revista Rabat: Comunicant Joieria de Luxe amb Glamour i Elegància

En la comunicació online és fonamental captar l’audiència amb impactes que traslladin les persones a allò més profund d’elles mateixes. És ben sabut que l’èxit a internet no depèn únicament de la informació que es transmet, sinó de les emocions que evoca. La difusió de joieria de luxe n’és un clar exemple.

Un Cas d’Èxit: La Nova Revista de Rabatt

Un cas d’èxit és el nou Magazine de la joieria Rabat. Amb un estil i disseny renovats, realitzat per Advertis, ens transporta a múltiples llocs del món de la mà de les grans firmes de rellotgeria i joieria que confien en la famosa insígnia barcelonina. Marques com Girard-Perregaux i Breitling, per esmentar-ne algunes, brillen amb personalitat pròpia al Magazine gràcies als suggeridors continguts de les seves presentacions, novetats i activitats. Personatges influents del món de la moda i del lifestyle ens condueixen cap a la publicitat aspiracional, una tècnica de màrqueting que respon a la necessitat de reconeixement social i pertinença a grups selectes i prestigiosos.

Impacte de les Celebritats

Quan ens delectem amb la presència de Nadine Leopold, la coneguda supermodel austríaca, lluint joies creades per Rabat, o amb l’actor Ryan Gosling mostrant la seva Tag Heuer, moltes persones se senten atretes cap a allò que volen assolir. Per això, el Magazine de Rabat és molt més que una publicació simple.

Rolex: Un Estendard de Glamour

Un punt i a part mereix Rolex, la marca de rellotgeria més reconeguda del món. La seva presència al Magazine respon als estàndards més alts de glamour, amb un disseny propi i unes exigències d’imatge corporativa implementades amb el màxim rigor.

Disseny i Adaptabilitat per a una Experiència Òptima

Aquesta revista en línia es presenta amb una òptima arquitectura de la informació i una perfecta adaptació a dispositius mòbils, cosa que facilita el consum de continguts per part dels clients i seguidors de Rabat. Amb apartats específics per a núvies i nuvis, rellotgeria, joieria i fins i tot una categoria de productes d’altres temporades, Rabat Magazine està dissenyat per satisfer els més exigents.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.