Skip to content
Web Biobox. Advertis

Biobox, un nou concepte per al benestar i el medi ambient

Advertis ha desenvolupat el nou lloc web de Biobox, una nova iniciativa empresarial conjunta de les companyies Ingeobras i Filtralite (Saint Gobain), que presenta una innovació d’R+D d’alt valor tècnic i practicitat alhora. Parlem d’un sistema de tractament d’aigües realitzat en una planta conteneritzada totalment automatitzada, amb costos més baixos i una major reducció de residus respecte a les tecnologies convencionals. En resum, Biobox ha nascut per transformar les plantes de tractament d’aigua tradicionals en sistemes intel·ligents, amb capacitat d’autogestió i amb una necessitat mínima d’intervenció del personal operatiu.

Aquest lloc web ha estat desenvolupat en programació open-source (WP) i ha estat optimitzat per a cercadors des de la seva pròpia concepció. L’arquitectura del lloc ha estat pensada per oferir a l’usuari una experiència d’ús a l’alçada dels requeriments tècnics del producte ja que detalla molta informació tècnica de gran interès. Així doncs, ofereix documentació en format PDF que es pot descarregar un cop l’usuari ha cedit les dades. Aquesta tècnica de captació de leads s’emmarca en l’anomenat inbound marketing i es planteja amb l’objectiu de construir una base de dades d’alt interès per a la difusió i contacte amb el segment de professionals a qui s’adreça Biobox.

Complint els estàndards de qualitat i legalitat, el lloc web compleix amb tots els requeriments tècnics de presentació web, dins de les diverses normatives de difusió legal, com són la LSSI, el RGPD i la normativa de cookies, que tracten principalment de donar confiança els usuaris del lloc protegint els seus drets a la privadesa a la xarxa.

Web Biobox. Advertis
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.