Skip to content
pomdor by cosmic

Pomd’or by Cosmic estrena nou lloc web

Si hi ha una marca al mercat que representa els valors de l’elegància clàssica, aquesta és Pomd’or, una marca avalada per Cosmic, líder en disseny i fabricació de complements i equipament per al bany. Recentment, s’ha presentat el seu nou lloc web on destaquen les noves col·leccions i la intervenció de dissenyadors de prestigi prestigi. Un lloc web creat i desenvolupat per Advertis.

pomdor by cosmic

Disseny web d’acord amb l’estil del producte

El nou lloc web de Pomd’or respon a l’expectativa que el mercat atorga a la qualitat de Pomd’or. Un espai online elegant que presenta les principals col·leccions de producte de forma preferent al menú principal i permet el fàcil accés a la resta de portafoli de productes en una ràpida i eficient navegació. Al lloc web es mostren imatges i comentaris dels creadors per transmetre l’esforç de la marca a oferir el valor afegit d’un tipus d’equipament per a la llar que habitualment no és tractat com a element de disseny, sinó com a simple accessori de la llar.

pomdor by cosmic

Tecnologia web enfocada al producte

L’enfocament del lloc web de Pomd’or se centra en el producte, oferint tot tipus d’informació per a l’usuari. Per això s’ha utilitzat una tecnologia com és Prestashop per poder mostrar el producte en la seva màxima esplendor i les seves altes prestacions com a estendard de disseny per a la llar.

Visita el lloc web de Pomd’or

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.