Mala Rodríguez: Una experiència pionera en el Metavers Musical a nivell mundial

En el marc d’una gira molt particular i amb el nom de Malaverso, la reconeguda cantant urbana Mala Rodríguez presentarà pròximament alguns dels seus treballs musicals a l’entorn del Metavers d’Infinitum Fest. Tot això en paral·lel a la gira de concerts de presentació del seu nou àlbum Un Mundo Raro.

Infinitum Fest és una plataforma digital que permet als usuaris comunicar-se mitjançant els seus propis avatars, amb veu i text, creant comunitats en un entorn d’oci digital. Alguna cosa molt rara que va cridar l’atenció de la reputada artista per endinsar-se en l’entorn digital i crear una sèrie d’actuacions musicals que s’emetran molt aviat per a delit dels seus seguidors més fervents.

Mala Rodríguez, la cantant andalusa guanyadora de dos premis Grammy llatins, s’ha prestat a participar en un entorn d’innovació digital, un nou metavers musical, on la pròpia artista podrà estar en contacte online amb els seus seguidors a la pròpia sala de concerts digital d’Infinitum Fest. En altres paraules, actuarà en línia en diferit a través de diverses pantalles, però estarà present en directe amb el seu propi vestit d’avatar, podent parlar i connectar amb els seus fans. Rar, com diria ella, però autèntic i innovador.

Darrere del treball realitzat per l’artista hi ha hagut tot un equip d’experts en la creació i edició de gravacions immersives, l’emissió en streaming de documents multimèdia i la difusió per Internet. Aquest últim rol ha estat assumit per l’equip d’Advertis.

Compartir

También te puede interesar

Informació sobre política de privadesa

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privadesa, premeu aquí .