Skip to content

Agent Digitalitzador: Què és?

L’agent digitalitzador és una empresa que aporta solucions i serveis tecnològics dirigits a pimes i autònoms que poden beneficiar-se del programa Kit Digital en el seu desenvolupament en línia. Agències com Advertis, que han estat homologades pel Ministeri, poden col·laborar oficialment amb els beneficiaris de les ajudes del programa a través de convenis de col·laboració. Es tracta d’ajudar-los en els seus processos de transformació digital.

L’agent digitalitzador pot implementar diferents solucions en diverses categories, de les quals destaquen la creació d’espais web, comerç electrònic i gestió de xarxes socials. Tots ells són serveis de màrqueting en línia de primera necessitat per al futur de qualsevol negoci, dels quals Advertis és una agència experta.

Garantia de professionalitat

El Pla Kit Digital se sosté sobre la garantia de qualitat de l’agent digitalitzador perquè ha posat en marxa un procés d’invitació a les empreses tecnològiques que han de complir amb uns certs requisits i que són la base de la seva professionalitat. Aquests requisits són un mínim de facturació sobre cada solució, un temps d’existència com a empresa i un bagatge professional demostrable. Quan una empresa desitja utilitzar el denominat bo digital que el programa li ha concedit, ha de tramitar-lo a través d’un agent digitalitzador present en la plataforma de tramitació de les ajudes i on publica informació sobre els agents digitalitzadors adherits.

Qui participa en el Kit Digital?

El Programa Kit Digital s’ha creat per a ajudar petites empreses, microempreses i autònoms a adquirir de solucions digitals del mercat. Els beneficiaris poden sol·licitar una ajuda segons la seva grandària, el nombre de treballadors i facturació màxima. Per a això, va néixer el «bo digital». Aquesta és la base per a poder cobrar les ajudes, que només es fa efectiu si agent digitalitzador, en nom del beneficiari, justifica de la realització dels treballs per als quals s’ha concedit la subvenció. En la gestió del programa, participen tres tipus d’agents: Les empreses beneficiàries, que reben l’ajuda per a incorporar les solucions digitals, els agents digitalitzadors oferint serveis o resolent les solucions digitals i les entitats col·laboradores. El beneficiari haurà d’emprar l’ajuda concedida, el dret de cobrament de la qual es denomina «bo digital», en la contractació d’una o diverses solucions de digitalització.

Transparència i servei de qualitat

El lloc web del Kit Digital informa sobre les condicions que ha de presentar un Agent Digitalitzador Adherit. Un concepte fonamental és la publicació de manera nítida la seva oferta de solucions a les quals puguin acollir-se els beneficiaris de les ajudes. L’objectiu és transmetre la màxima transparència i objectivitat sobre els serveis que ofereix, conjuntament amb un rang de preus que permet al beneficiari triar a consciència l’empresa que millor s’adapti a les seves necessitats.

Cal destacar que l’agent digitalitzador no pot participar en l’avaluació de les ajudes ni pot rebre contraprestacions per la seva intervenció en el procés administratiu. En realitat, la seva remuneració està regulada per l’acord que han de signar l’empresa beneficiària i l’agent digitalitzador.

En definitiva, si necessites un agent digitalitzador a Barcelona, compta amb nosaltres i contacta’ns.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Vine a conèixer-nos
Explica'ns el teu projecte
Información sobre política de privacidad
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalidades: Gestionar consultas e informar de servicios y noticias.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal o empresas prestadoras de servicios.
Derechos: Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos. Para consultar cómo ejercer tus derechos, por favor pulsa en política de privacidad.
Más información: Para consultar la Política de Privacidad, por favor pulsa en su enlace.