Skip to content

El nostre CEO és Assessor Acreditat per Acció

Des de principis d’octubre de 2022, el nostre director general, Xavier Folguera Obiol, ha estat reconegut com a assessor acreditat per Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquesta entitat és referent en la transformació de les empreses catalanes. Acció està adscrita al Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i el seu objectiu és impulsar la competitivitat i el creixement de les empreses catalanes, fomentant la innovació, la internacionalització empresarial i l’atracció d’inversions.

L’acreditació s’inscriu en l’àrea especialitzada de Negoci Digital Internacional, el sector on s’emmarquen les ajudes i l’assessorament relatiu a l’eCommerce.

Què suposa aquest reconeixement?

L’objectiu de la certificació és oferir màximes garanties de coneixement en el negoci per Internet i posar en valor les experiències passades en projectes d’empreses que practiquen la distribució i venda de productes a través de la xarxa. Així doncs, Advertis ofereix garantia d’experiència i especialització en els àmbits de desenvolupament tècnic i difusió necessaris, a través dels quals es canalitza la venda en línia.

Quins serveis ofereix un assessor acreditat?

L’objectiu d’un assessor acreditat d’Acció és l’acompanyament de les empreses que, a l’àrea tècnica de l’eCommerce internacional, requereixen un perfil amb experiència i coneixement d’expert. Així doncs, les persones acreditades donen suport als programes d’Acció a partir de:

  • Identificar accions clau i oportunitats de millora de l’empresa
  • Establir metodologies i bones pràctiques identificades amb bons hàbits empresarials
  • Eines de millora en la gestió diària de l’empresa
  • Actuar d’enllaç entre l’empresa i Acció.

Ajudes per al negoci digital internacional

Acció ha promogut un pla d’ajudes per al desenvolupament de projectes de venda per internet mitjançant els denominats Cupons Acció a la Internacionalització amb el quals permet a les empreses fer un pas cap endavant en l’expansió internacional de les empreses.

Aquest pla va ser presentat abans d’estiu i el termini màxim per a la presentació de sol·licituds és el 28 d’octubre de 2022.

Aquest cupó té per objectiu facilitar la internacionalització de la teva empresa a través dels canals digitals. Per a fer-ho possible, les empreses podran accedir a la realització d’un projecte digital complet amb:

  • Anàlisi de la seva presència en línia
  • Definició de l’estratègia digital internacional (selecció i definició de mercats, de públics, d’objectius i canals, entre altres)
  • Pla d’accions als canals digitals.

S’ha establert una ajuda màxima de 6.000 euros.

T’interessa obtenir més informació?

Contacta amb nosaltres ara i t’informarem. Fes clic aquí o truca’ns al 934 157 181.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.