Skip to content
Paleobull. SEO Advertis

El fenomen Paleobull i les barretes 100% naturals

Actualment Advertis col·labora amb Paleobull, una de les marques que estan despuntant al mercat dels snacks i l’alimentació natural. Aquesta insígnia, nascuda per la iniciativa d’uns emprenedors molt sensibilitzats amb la salut, destaca per presentar una gamma de productes totalment naturals, amb una visió trencadora pel que fa a la qualitat i el rigor de les presentacions. Avui aquesta marca s’està convertint en un referent entre els amants de la vida saludable amb un estil de vida dinàmic i amb valors que van molt més enllà del consum responsable.

Paleobull va néixer fa pocs anys amb el llançament de barretes energètiques que ofereixen les màximes garanties de qualitat i sabor per a moments d’aportació energètica entre menjars. Productes amb ingredients vegetals, com fruites, cacau i altres que ràpidament va propiciar el naixement de noves gammes de productes de molt interès per al segment del mercat a qui es dirigia. Parlem d’olis CBD, col·làgens, creatina, vitamines i altres que ofereixen un panorama de marca amb altíssim nivell de complicitat entre els seus adeptes.

Amb una imatge inspirada en els dibuixos dels nostres ancestres i amb el referent de la dieta paleo, Paleobull es recolza en les virtuts de l’antiga alimentació amb proteïnes i vitamines basades en la caça i la recol·lecció. Així doncs, està creant una “tribu” que difon viralment aquests principis clàssics, si escau, de forma distesa i casual. Els snacks es consumeixen en moments de relax, amb el principi bàsic de mantenir un equilibri nutricional en qualsevol moment del dia, ja sigui al lloc de treball, als moments d’oci o d’activitat esportiva. I Paleobull ajuda a aconseguir-ho al 100%.

Advertis, agència digital de Barcelona, compta amb la confiança de Paleobull en la difusió publicitària a Internet.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Fem una video-call?

Fes clic a la nostra agenda de cites online i ens reunirem el dia i l’hora que desitgis, sense cap compromís.

Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?