Skip to content
Google_anuncis_comptencia

Com veure tots els anuncis de la teva competència publicats a Google

Google és una caixa de sorpreses que no deixa a ningú indiferent. Amb una visió de transparència elevada al màxim exponent, Google ha decidit mostrar tots els anuncis publicats per qualsevol anunciant verificat durant l’últim mes en curs. De forma fàcil, ràpida i lliure. Compte!, pensa que el que puguis fer tu, també ho podran fer d’altres.  Això significa que les teves campanyes a Google, a partir d’ara, també estaran exposades a l’anàlisi de la teva competència.

Google ja mostra tots els anuncis publicats en qualsevol format, de text o de vídeo, per un període concret i per país. Sorprenent, ¿no?

Com pots veure els anuncis del teu competidor a Google?

En qualsevol anunci de text mostrat al cercador Google, podem apreciar una fletxa, que ja existia de fa un temps. A la dreta de la url del domini (En format smartphone, s’aprecia una imatge amb tres punts):

Fent clic en aquesta fletxa, es dona accés a un altre enllaç que indica “Veure més anuncis d’aquest anunciant

Quan fem clic a l’enllaç, ens ofereix en forma d’imatges enllaçables, tots els anuncis publicats en l’últim mes. Els podem filtrar per dates, per país o per format.

Recorda que només es mostren els anuncis dels anunciants verificats per Google. Aquesta plataforma ha publicat textualment que “Tenim la intenció d’incloure identificacions en els anuncis amb el nom i la ubicació dels anunciants al llarg dels propers anys en països de tot el món. La verificació de la identitat de l’anunciant requereix que els anunciants proporcionin documentació legal en la qual figuri el seu nom i la seva ubicació.” Aquí t’ho explica més al detall Google.

Un bon exercici de rigor i transparència molt benvingut.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.