Skip to content
Home page Kenwood

Kenwood confia en Advertis l’optimització i gestió del seu espai web

Lectura: 2 ‘. La marca Kenwood, de reconegut prestigi internacional a la indústria electrònica, especialista en reproducció d’àudio i vídeo, ha confiat a Advertis per optimitzar el seu espai web, en la seva versió destinada a al mercat espanyol. A més d’activitats SEO, l’agència té com a missió la gestió de continguts i la reorganització de la seva arquitectura per oferir als al consumidor la millor informació amb la millor experiència de navegació.

Kenwood, empresa d’origen japonès fundada el 1946, ha forjat el seu prestigi professional en molts àmbits de l’electrònica de consum, com els equip de autoradio. Ja en 1984, va fabricar el primer autoestéreo antirobatori. També és una marca molt preuada a l’entorn de la radioafició pels seus complerts equips de radiotransmissió.

L’espai web actual de Kendwood presenta una extensa gamma de productes dins de les categories de Car Electronics, Comunicacions i àudio, des de navegadors, altaveus, auriculars, equips per a la marina, receptors i una oferta molt sofisticada dirigida a consumidor com a el professional.

Lloc web: https://www.kenwood.es/

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.