Skip to content
Kit Digital

Pla KIT DIGITAL: Agent digitalitzador per a Pimes

Molt recentment s’han presentat les ajudes a la digitalització de petites i mitjanes empreses sota el nom del pla Kit Digital, amb fons provinents de la Unió Europea. Mitjançant la figura del bo digital, totes les empreses de fins a 49 treballadors i amb un màxim de 10M€ de facturació, poden accedir a subvencions per a molts tipus de necessitats digitals.  

Quins serveis ofereix el pla Kit Digital?

L’objectiu d’aquestes subvencions és facilitar l’accés a les tecnologies digitals i millorar la competitivitat de les empreses. El pla ofereix ajuda econòmica subvencionada en 10 àmbits diferents:

(Imatge només disponible en castellà)

Quin rang d’ajudes ofereix aquest pla extraordinari?

Les ajudes del pla Kit Digital poden arribar fins als 12.000€, repartits en els diferents àmbits abans mostrats. És una injecció subvencionada que pot ajudar de manera remarcable en la maduresa digital de moltes empreses.

Com sol·licitar les ajudes del pla Kit Digital

El pla ofereix un bo digital a les empreses sol·licitants que compleixen amb unes condicions establertes en les bases de la convocatòria. Per a això, les empreses han de registrar-se en el lloc web www.acelerapyme.es, dependent de Redes.es i emplenar un test d’autodiagnòstic per a conèixer l’abast de cada necessitat. Una vegada identificades les necessitats, l’empresa ha de consultar el catàleg de solucions digitals i podrà llavors sol·licitar l’ajuda Kit Digital en la seu electrònica de Redes.es, en el lloc web www.sede.red.gob.es. Finalment, l’empresa ha de triar a l’agent digitalitzador que millor s’adapti al seu perfil de companyia i subscriure l’acord de prestació de la solució digital triada.

(Imatge només disponible en castellà)

Advertis és Agent Digitalitzador del pla Kit Digital

Per a gaudir d’aquestes ajudes, les empreses sol·licitants han de triar el partner tecnològic més adequat a les seves necessitats mitjançant la consulta d’un directori en línia que tenen al seu abast. Aquest directori en línia d’empreses digitalitzadores (Agents Digitalitzadors) mostra els serveis que poden desenvolupar en funció de les seves especialitats, l’experiència de les quals està demostrada i avalada per l’Administració.

Advertis és Agent Digitalitzador oficial del pla Kit Digital i la nostra agència ofereix a les empreses subvencionades els serveis de màrqueting digital relatius a:

Més de 3.000 milions dels fons Next Generation EU

El programa Kit Digital està dotat amb un pressupost de 3.067€ que s’oferirà fins a l’any 2023 o fins que s’esgoti. Aquests fons provenen de la Unió Europea, sota la denominació Next Generation EU, amb l’objectiu final de digitalitzar a les pimes en totes les comunitats i sectors.

Si desitges més informació, contacta’ns al 934 157 181, info@advertis.es o mitjançant el nostre formulari de contacte.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.