Skip to content
El Hub del Màrqueting

ADVERTIS s’incorpora al HUB del Màrqueting i la Comunicació

La nostra agència es traslladarà properament al nou HUB del Màrqueting i la Comunicació, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

Aquest es un nou espai de trobada professional cridat a esdevenir un punt de referencia del sector de la publicitat, el màrqueting digital i les relacions públiques d’un futur proper.

El HUB és una iniciativa del Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya que compta amb el suport d’institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Un ambiciós projecte per a impulsar el sector i permetre un desenvolupament empresarial adaptat als nous paradigmes de la comunicació i la digitalització social, així com fomentar les sinergies professionals que han de permetre assolir noves fites en un sector de transformació accelerada com és la Publicitat i la Comunicació.

Així doncs, Advertis assumeix el repte i convida als seus clients, col·laboradors i a tot al seu entorn a compartir noves experiències professionals que, de ben segur, donarà fruits en benefici de tots.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Contacta amb nosaltres

 Envia’ns aquest formulari

 Truca’ns al 934 157 181

  Escriu-nos a info@advertis.es

  Whatsapp 677 564 120

Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, si us plau prem en política de privacitat.
Més informació: Per consultar la Política de Privacitat, si us plau prem en el seu enllaç.