Skip to content
home page primar iberica

Nou eCommerce B2B per a Primar Ibèrica

Lectura: 2’ Advertis ha creat i desenvolupat el nou espai web ecommerce de Primar Iberica, una companyia de gran experiència en la representació i importació de productes de primeres marques d’alimentació .

El lloc web ha estat concebut per a oferir al client professional, empreses del sector de la distribució de l’alimentació i sector terciari, especialment hostaleria i restauració, un servei de compra online de tots els productes que la companyia representa.

L’objectiu principal marcat per l’empresa ha estat portar a la màxima expressió la seva filosofia de qualitat oferint un servei permanent als seus clients de proximitat i rapidesa en el procés de compra de producte. L’alimentació és un dels productes comercialitzats per internet amb un major nivell de recurrència. La freqüència de reposició, conjuntament a la pròpia naturalesa del producte, molt sensible al pas del temps, són factors clau que resulten molt beneficiats pels avantatges que ofereix Internet en la comercialització de productes.

Els clients de Primar Ibèrica poden efectuar les compres en qualsevol moment i dispositiu, en les condicions comercials específiques i acordades per a cadascun d’ells, tenint al seu abast tot el portafoli de productes de l’empresa i tota la informació de les transaccions efectuades.

L’espai web ecommerce B2B ha estat dissenyat per l’equip principal de l’agència i programat sota la tecnologia open-source, optimitzat i posicionat en cercadors.

Lloc web: https://primariberica.com

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.