Skip to content

Ajuda de fins 6.000€ per al desenvolupament d’un pla estratègic digital internacional

Acció ha presentat els nous Cupons International e-Trade: Fins a 6.000 euros per analitzar la presència digital, establir una estratègia digital internacional i dissenyar un pla d’accions als canals digitals.

Ja està obert el termini de sol·licitud dels cupons que ofereix Acció, l’oficina per al foment de la internacionalització i la innovació de la Generalitat de Catalunya, per al desenvolupament d’un pla estratègic digital internacional, que pot oferir-te Advertis, per mitjà del seu CEO, Xavier Folguera Obiol, que és persona acreditada per Acció com expert en eCommerce Internacional.

Que inclou la línia de Cupons international eTrade d’Acció?

La Contractació d’un servei d’assessorament a proveïdors acreditats per ACCIÓ que inclourà:

  • Anàlisi de la presència actual de l’empresa als canals digitals: estratègia, clients i mercats actuals, posicionament de la marca, tendències del sector, auditoria digital, anàlisi dels competidors digitals, DAFO.
  • Definició de l’estratègia digital internacional: model de negoci pels canals digitals, mercats i sectors objectiu, estratègia digital en el model de comercialització internacional de l’empresa, buyer persones, identificació de la proposta de valor, definició d’objectius i indicadors, canals digitals i fases del cicle de venda en els que es treballarà i recursos.
  • Pla d’accions a canals digitals, anàlisi de costos aproximats i recursos interns o proveïdors externs per dur-les a terme.
  • Seguiment i control del projecte segons els indicadors definits.

Consulta aquí els detalls de la fitxa tècnica d’aquesta subvenció d’Acció. 

Que s’ha de fer?

1r. Cal que sol·licitar el cupó per mitjà d’Internet, dins d’aquest enllaç seguint els passos indicats i presentant la documentació demanada a la web d’Acció.

2n. Contacta amb Advertis, Xavier Folguera, CEO d’Advertis et donarà detalls sobre l’activitat que pot desenvolupar sota els cupons de la Generalitat. Aquí tens les dades de contacte.

Acció es l’agència governamental de la Generalitat de Catalunya que te per objectiu la promoció de la internacionalització de les empreses catalanes, fomentar la innovació i la inversió estrangera a Catalunya 

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.