ADVERTIS s’incorpora al HUB del Màrqueting i la Comunicació

La nostra agència es traslladarà properament al nou HUB del Màrqueting i la Comunicació, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

Aquest es un nou espai de trobada professional cridat a esdevenir un punt de referencia del sector de la publicitat, el màrqueting digital i les relacions públiques d’un futur proper.

El HUB és una iniciativa del Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya que compta amb el suport d’institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Un ambiciós projecte per a impulsar el sector i permetre un desenvolupament empresarial adaptat als nous paradigmes de la comunicació i la digitalització social, així com fomentar les sinergies professionals que han de permetre assolir noves fites en un sector de transformació accelerada com és la Publicitat i la Comunicació.

Així doncs, Advertis assumeix el repte i convida als seus clients, col·laboradors i a tot al seu entorn a compartir noves experiències professionals que, de ben segur, donarà fruits en benefici de tots.

Compartir

También te puede interesar

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .