Skip to content
logo JVC

Advertis, nova agencia digital de JVC

Lectura 1′. La històrica marca japonesa de dispositius electrònics per al mercat domèstic i professional ha confiat en l’agència digital Advertis les activitats online en el mercat espanyol. L’agència desenvoluparà tasques de difusió i posicionament en cercadors SEU, analítica i gestió general de l’espai web corporatiu per a millorar l’experiència d’usuari.

L’equip d’Advertis està encapçalat per Xavier Folguera Obiol, CEO d’Advertis, tenint a Ilaria Befani com a directora tècnica de l’equip i Marc Martí, coordinador i contacte amb el client.

Japan Victor Company, més coneguda com JVC, es va fundar en 1927. Va ser la primera empresa japonesa a fabricar el televisor i va conquistar el mercat domèstic del vídeo inventant el sistema VHS. És una dels marques líders en el mercat d’auriculars, càmeres de vídeo professionals i altres productes.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Explica'ns el teu projecte
Informació sobre política de privacitat
Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitats: Gestionar consultes i informar de serveis i notícies.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Drets: Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per a consultar com exercir els teus drets, sisplau clica a la política de privacitat.
Més informació: Per a consultar la Política de Privacitat, sisplau clica el seu enllaç.