La teva Agència de Botiga Online

Botigues Online que venen per generar Negoci Online

El desenvolupament d’una botiga en línia no es tracta només de disseny i funcionalitat, sinó també de comptar amb una estratègia de comerç electrònic clara. Som una agència experta en crear botigues en línia que no només atrauen els usuaris, sinó que també estan optimitzades per generar conversions. Des d’una programació robusta fins al disseny persuasiu i funcionalitats que ajuden el comprador, assegurem que cada botiga en línia sigui una eina poderosa per vendre més.

Una botiga en línia eficient i optimitzada és essencial per a qualsevol empresa que vulgui expandir-se i augmentar les seves vendes

Estratègia Ecommerce

Una botiga en línia no és tan sols un compendi de funcionalitats. És un lloc enfocat a la implementació d’una estratègia de venda en línia. Amb una estratègia de comerç electrònic ben definida, una plataforma adequada, optimització SEO, integracions intel·ligents i funcionalitats avançades, la teva botiga en línia es convertirà en el canal principal de vendes i fidelització dels teus clients.

Programació i Disseny de Botigues Online

El disseny i desenvolupament d’una botiga en línia és una inversió essencial per a qualsevol empresa que vulgui créixer a l’entorn digital. Una botiga en línia ben dissenyada no només millora l’experiència del client, sinó que optimitza el procés de compra, incrementa la conversió de visites a vendes i reforça la marca al competitiu mercat digital.

Venda Nacional i Internacional

Una botiga en línia ben desenvolupada pot expandir el teu negoci a nous mercats. Amb una estratègia adequada, pots ajustar la teva botiga perquè estigui optimitzada tant per a la venda nacional com a internacional. Això inclou gestionar diferents divises, idiomes, mètodes de pagament i opcions d’enviament, permetent una operació global sense complicacions.

L'èxit d'una botiga en línia depèn en gran mesura de la plataforma on es construeixi

Botiga online Prestashop

Ideal per a botigues en línia més complexes que requereixen una alta personalització i funcions avançades.

Botiga online WooCommerce

Integrat a WordPress, és perfecte per a petites i mitjanes empreses que busquen flexibilitat i una fàcil gestió.

Botiga online Shopify

Destaca per la seva simplicitat, ideal per als que volen llançar ràpidament la seva botiga en línia amb opcions de personalització limitades però efectives.

Sincronisme de dades amb ERP

El sincronisme de dades amb un ERP extern permet connectar de manera automàtica l’inventari, les vendes i la facturació en una sola plataforma, cosa que optimitza la gestió integral de la botiga en línia. Aquesta integració facilita el control en temps real dels productes, agilitza el processament de comandes i garanteix que tota la informació financera estigui actualitzada, millorant l’eficiència operativa i reduint errors.

Formes de Pagament Flexibles i Segures

Oferir diverses formes de pagament a la teva botiga en línia és clau per millorar l’experiència del client i augmentar les conversions. Les opcions de pagament segures i flexibles aporten confiança als compradors i faciliten el procés de compra. En integrar múltiples mètodes de pagament com ara Targeta Bancària, PayPal, Bizum o pagament a terminis, assegures una experiència de compra còmoda, adaptada a les preferències de cada client.

Posicionament SEO per Vendre Online

Perquè una botiga en línia arribi al seu màxim potencial, és crucial comptar amb una estratègia sòlida de posicionament web SEO. Augmentar la velocitat de la web i optimitzar els productes, les categories i el contingut de la botiga ajuda a fer que els teus clients potencials et trobin fàcilment a Google. Des de les descripcions de productes fins a lestructura denllaços, el SEO és essencial per augmentar la visibilitat i atraure trànsit qualificat.

La clau d'una botiga en línia és oferir una experiència fluida i eficient a l'usuari amb funcionalitats avançades

Xat en línia

És primordial resoldre dubtes en temps real i millorar l’atenció al client per assegurar-ne la venda.

Productes relacionats

Fomenten la venda creuada i augmenten el valor mitjà de les compres per rendibilitzar la botiga.

Gestió d'estocs

La gestió automatitzada és important per evitar problemes d’inventari i de vendes amb devolucions.

Integració amb empreses de transport

Calcular els costos d’enviament i estar connectats a la logística aporta eficiència a la gestió.

Cerca avançada

Facilitar trobar els productes adequats és oferir una experiència dusuari òptima.

Filtres Avançats

Permet als usuaris navegar de manera eficient i trobar exactament el que busquen a pocs clics.

Connectivitat amb Google Merchant Center

Per maximitzar les vendes, integrar la teva botiga en línia amb Google Merchant Center és fonamental. Això permet que els teus productes apareguin a Google Shopping, facilitant que més clients potencials vegin els teus productes en fer cerques relacionades. Aquesta connectivitat millora la visibilitat i pot incrementar significativament el trànsit cap a la botiga.

Legalitats a la Venda Online

Una botiga en línia ha de complir totes les legalitats que regeixen el comerç digital, tant a nivell nacional com internacional. Això inclou polítiques de privadesa, protecció de dades, condicions de venda i devolucions. A més, ha de comptar amb mètodes de pagament segurs i certificats que generin confiança als clients.

IA per a Ecommerce

La intel·ligència artificial (IA) pot millorar radicalment el rendiment d’una botiga en línia. La IA es pot fer servir per optimitzar recomanacions de productes, automatitzar la gestió d’inventaris i analitzar el comportament dels usuaris per personalitzar l’experiència de compra. A més, la IA pot ajudar a predir tendències de consum i ajustar les estratègies de màrqueting i vendes en temps real.

El vostre lloc de venda a Internet és l'espai perfecte per captar l'atenció dels vostres clients, seduir-los amb una experiència de compra fluida i atractiva.

Connectivitat amb Google Merchant Center

Per maximitzar les vendes, integrar la teva botiga en línia amb Google Merchant Center és fonamental. Això permet que els teus productes apareguin a Google Shopping, facilitant que més clients potencials vegin els teus productes en fer cerques relacionades. Aquesta connectivitat millora la visibilitat i pot incrementar significativament el trànsit cap a la botiga.

Legalitats a la Venda Online

Una botiga en línia ha de complir totes les legalitats que regeixen el comerç digital, tant a nivell nacional com internacional. Això inclou polítiques de privadesa, protecció de dades, condicions de venda i devolucions. A més, ha de comptar amb mètodes de pagament segurs i certificats que generin confiança als clients.

IA per a Ecommerce

La intel·ligència artificial (IA) pot millorar radicalment el rendiment d’una botiga en línia. La IA es pot fer servir per optimitzar recomanacions de productes, automatitzar la gestió d’inventaris i analitzar el comportament dels usuaris per personalitzar l’experiència de compra. A més, la IA pot ajudar a predir tendències de consum i ajustar les estratègies de màrqueting i vendes a temps real.

EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE_

Ens encantarà conèixer les teves necessitats de Màrqueting Digital i et donarem el nostre punt de vista

Fem una video-call? Tria el dia i l'hora que desitgis, sense cap compromís

Informació sobre política de privadesa

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privadesa, premeu aquí .