La teva Agència SEM i de Social Ads

Augmenta la teva Visibilitat amb Publicitat Online Efectiva

Maximitzem la teva visibilitat en línia amb estratègies SEM personalitzades. Com agència de SEM a Barcelona , ​​som especialistes en campanyes de Paid Media a través de Google Ads i plataformes de Social Ads com Meta (Facebook i Instagram), TikTok i Linkedin.

Les nostres solucions de publicitat a Google estan dissenyades per assolir els objectius específics del teu negoci, millorant ràtios de conversió, costos d'adquisició i optimitzant el ROAS de les campanyes

Campanyes de Cerca

Permeten captar usuaris que cerquen activament productes o serveis a Google. El seu èxit es mesura per mètriques com el CTR i la taxa de conversió, cosa que facilita arribar a una audiència amb alta intenció de compra.

Campanyes de Display

Ideals per generar visibilitat, les campanyes de Display fan servir la xarxa publicitària de Google per mostrar anuncis gràfics a llocs web rellevants. Són efectives per augmentar l’abast i la notorietat de la marca.

Campanyes de Google Shopping

Dirigides a botigues en línia, aquestes campanyes permeten mostrar els teus productes directament a Google amb imatges i preus. Són clau per donar visibilitat a productes i millorar les vendes, especialment per a eCommerce.

Campanyes de Màxim Rendiment (Performance Max)

Utilitzen totes les plataformes de Google per maximitzar els resultats. A través de l’aprenentatge automàtic, s’optimitzen les conversions i el ROAS, ajustant automàticament les licitacions i la segmentació.

Campanyes a YouTube

Enfocades a anuncis en vídeo, aquestes campanyes són ideals per augmentar la notorietat de la marca i captar l’atenció dels usuaris. Funcionen tant per a objectius de reconeixement com per augmentar conversions.

RESEARCH

KEYWORDS

COMPETÈNCIA

TRAFFIC

Dissenyem estratègies de Social Ads que potencien la visibilitat de la teva marca. Les campanyes a les xarxes socials permeten arribar a audiències altament segmentades.

Facebook Ads & Instagram Ads

Anuncis dinàmics dissenyats per captar latenció i fomentar interaccions. Aquests formats publicitaris permeten generar leads, augmentar les vendes i crear comunitat augmentant el reconeixement de marca entre els clients potencials.

LinkedIn Ads

Essencials per a empreses B2B que busquen atraure professionals clau. Ofereixen segmentació precisa per indústria, càrrec o habilitats, cosa que permet arribar directament a prenedors de decisions i potencials socis estratègics.

TikTok Ads

Un format publicitari únic i viral ideal per captar l’atenció d’audiències més joves. A través de contingut creatiu i innovador, aquestes campanyes permeten augmentar la notorietat de la marca i fomentar-ne la participació activa.

Solucions per generar trànsit qualificat, incrementar les conversions i maximitzar el retorn d'inversió, assegurant que cada euro invertit en publicitat es tradueixi en resultats.

Optimització Contínua per a Maximitzar el Rendiment

Cada campanya és monitoritzada i ajustada segons les dades que obtenim. Utilitzem eines avançades d’anàlisi per millorar la segmentació, ajustar pressupostos i optimitzar creativitats, assegurant que cada euro invertit generi més impacte.

Resultats Tangibles amb Campanyes basades en la IA

Combinem la nostra experiència amb eines d’Intel·ligència Artificial per optimitzar les campanyes en línia. La IA ens permet predir tendències, ajustar ofertes automàticament i personalitzar anuncis en funció del comportament de l’usuari.

EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE_

Ens encantarà conèixer les teves necessitats de Màrqueting Digital i et donarem el nostre punt de vista

Fem una video-call? Tria el dia i l'hora que desitgis, sense cap compromís

Informació sobre política de privadesa

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privadesa, premeu aquí .