La teva Agència SEO

Posicionament SEO per generar Trànsit Orgànic

Les nostres estratègies de posicionament en línia, tant de SEO On Page com de SEO Off Page, estan enfocades perquè el teu lloc web arribi i mantingui les primeres posicions a Google. Som una agència de SEO a Barcelona compromesa amb millorar la visibilitat del teu negoci en els motors de cerca. utilitzem tècniques avançades per assegurar resultats efectius i duradors.

El nostre objectiu és garantir que el teu lloc estigui alineat amb les millors pràctiques de SEO, superant la competència a les SERPs (Search Engine Results Pages)

Optimització Tècnica On-Page

L’optimització tècnica on-page és clau perquè el vostre lloc web sigui accessible per als motors de cerca i ofereixi la millor experiència d’usuari. Implementem tècniques essencials com etiquetes i altres elements estructurals que faciliten la comprensió del contingut. Un altre factor fonamental és la velocitat de càrrega de la web que ajuda a reduir la taxa de rebot. L’ajust de mides, formats i etiquetes alt de les imatges garanteixen que el web sigui SEO-friendly. D’altra banda, la implementació de dades estructurades permeten als motors de cerca entendre millor el teu contingut i millorar la seva presentació a les SERPs.

Investigació de Paraules Clau i Generació de Contingut SEO

Les paraules clau són fonamentals per a una estratègia SEO efectiva. Realitzem una anàlisi profunda de Keywords rellevants per al teu sector, utilitzant eines avançades com Semrush, Screaming Frog i Google Search Console. Identifiquem paraules clau d’alt valor i baixa competència, creem metadades persuasives que augmentin el CTR (Click-Through Rate) i desenvolupem contingut que s’alineï amb les intencions de cerca dels teus clients potencials, augmentant la rellevància i el trànsit del teu lloc.

Linkbuilding de Qualitat per millorar l'autoritat del teu domini

Un perfil d’enllaços fort és essencial per al SEO. Dissenyem estratègies de linkbuilding que augmenten l’autoritat del teu domini i milloren el teu posicionament a les SERPs. Ens assegurem d’obtenir enllaços de qualitat des de blocs, directoris i llocs web rellevants dins de la indústria. La col·laboració amb altres llocs web per crear contingut creuat que enllaç i al teu lloc, reforça la presència de la teva marca. Monitoritzem constantment el vostre perfil d’enllaços per assegurar la qualitat i evitar penalitzacions de Google.

L'èxit en SEO comença en la creació del lloc web, des del disseny de l'arquitectura de la informació fins a la implementació de contingut optimitzat.

On page SEO checker

Adaptació Constant als Canvis d'Algorisme

L’algorisme de Google canvia sovint, cosa que pot afectar el posicionament del vostre lloc web. Monitoritzem contínuament el rendiment SEO i ajustem les nostres estratègies per mantenir el teu lloc a les primeres posicions. La generació d’informes detallats i regulars sobre el rendiment de les vostres paraules clau i pàgines ens permet una adaptació ràpida a les actualitzacions de Google per mantenir o millorar la vostra posició a les SERPs. Realitzem avaluacions constants del teu lloc web per identificar noves oportunitats de millora.

Resultats Garantits amb Eines d'Intel·ligència Artificial

Utilitzem eines de IA per optimitzar cada aspecte de la teva estratègia SEO. Des de la creació de contingut fins a la predicció de tendències de cerca, les nostres solucions basades en IA et col·loquen un pas endavant de la competència, assegurant que el teu negoci guanyi visibilitat i mantingui la seva posició al mercat.

EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE_

Ens encantarà conèixer les teves necessitats de Màrqueting Digital i et donarem el nostre punt de vista

Fem una video-call? Tria el dia i l'hora que desitgis, sense cap compromís

Informació sobre política de privadesa

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privadesa, premeu aquí .