Consultora de Màrqueting Digital i eCommerce

TRANSFORMA LA TEVA PRESÈNCIA ONLINE AMB UNA CONSULTORIA DIGITAL

Ajusta, Accelera i Augmenta l´Impacte del teu Negoci

Advertis és una consultora de màrqueting digital a Barcelona amb una visió transversal d’Internet, fins i tot primordial és la creació de propostes estratègiques de màrqueting digital.

Oferim propostes úniques, sempre adaptades al frenètic canvi que està generant la Inteligencia Artificial (IA) i que qualsevol empresa necessiti afrontar imperiosament si no vol perdre posicions al mercat.

we
OPTIMIZE
ENGAGE_

Per què triar-nos per desenvolupar una consultoria de màrqueting digital?

01
Consultors de Màrqueting Digital Experts

Perquè no acabem de néixer. Oferim una experiència de més de 20 anys en serveis de consultoria i formació de màrqueting digital a clients de tots els sectors. Apliquem les eines i els canals més eficients per a l’estratègia de cada anunciant, amb una inquietud constant en la incorporació de noves possibilitats, com passa actualment amb la irrupció de la intel·ligència artificial generativa.

02
Introduïm la Intel·ligència Artificial a la teva Estratègia Digital

El desenvolupament d’un nou projecte en línia exitós, amb eCommerce o sense, necessita un pla estratègic i amb Advertis, consultora de màrqueting digital, el tindràs al teu abast. Desenvoluparem per a tu un pla que prevegi l’ús de la intel·ligència artificial per resoldre amb eficàcia aquells aspectes primordials de la teva estratègia de màrqueting digital. Podràs millorar les vendes online o la captació de leads. Amb la IA s’obre un univers infinit de possibilitats i has de construir el teu propi.

03
Assessoria de Màrqueting Digital per a una Auditoria imparcial

Saps com una auditoria digital completa pot millorar els resultats del teu lloc web i optimitzar la captació de dades o vendes al teu eCommerce?

Assessoria de Màrqueting Digital per a una Auditoria imparcial

Saps com una auditoria digital completa pot millorar els resultats del teu lloc web i optimitzar la captació de dades o vendes al teu eCommerce?

Advertis porta a terme auditories digitals completes, amb un enfocament particular a eCommerce i la captació de dades. El nostre equip identifica els punts crítics que afecten tant el rendiment del lloc web com la visibilitat i difusió de la marca a l’entorn digital.

Quan un projecte no assoleix els resultats esperats, una auditoria digital es converteix en un pas fonamental per identificar i corregir els factors que obstaculitzen l’èxit. Analitzem tots els aspectes clau: des del disseny i lexperiència dusuari fins a la programació tècnica del lloc web. També revisem la qualitat de la gestió de continguts, l’ús d’eines de màrqueting digital i com s’implementen les solucions basades en intel·ligència artificial. Aquest enfocament integral ens permet oferir solucions personalitzades que optimitzen el rendiment general del negoci en línia i milloren la seva competitivitat al mercat.

Com pot Advertis ajudar-te a analitzar el ROI de la teva estratègia digital i optimitzar el rendiment del teu negoci en línia a través d'una anàlisi exhaustiva de dades?

Consultoria d'Analítica Digital i Informes de Resultats

Advertis ajuda els seus clients a analitzar els resultats de l’activitat a Internet, avaluant el trànsit del lloc web, les dades captades de clients o les vendes obtingudes, per tal de calcular correctament el retorn de la inversió (ROI). Cada projecte és diferent i requereix una anàlisi exhaustiva i sistemàtica de totes les dades al nostre abast.

El rastre que deixa lactivitat de màrqueting digital ha de ser analitzat. Per això, Advertis ajuda els seus clients a analitzar els resultats obtinguts elaborant complets informes adaptats als KPI predeterminats i comparant-los als objectius marcats. Una bona consultoria digital estratègica no tan sols identifica dades, sinó que mesura resultats.

Saps que ara pots aconseguir una subvenció a fons perdut entre 12.000€ i 24.000€ per assessorament de vendes digitals i anàlisi de dades?

Consultoria de Màrqueting Digital especialitzada en Legalitat

Quantes vegades veiem que els llocs web i les campanyes publicitàries en línia no responen al compliment del marc normatiu legal que protegeix els interessos dels consumidors i de les pròpies empreses?

Això no passa en els anunciants que compten amb el suport dels millors consultors de màrqueting digital, com els d’Advertis.

El compliment de la normativa és fonamental per protegir tant els consumidors com les empreses, i nosaltres garantim que les teves campanyes i el teu lloc web estiguin alineats amb les lleis vigents.
L’ús de dades personals i la venda per Internet estan regulats per diverses normatives, com ara el RGPD i la Llei de serveis de la societat de la informació, que s’han de respectar per evitar sancions i riscos tant administratius com comercials. Advertis ofereix als seus clients cobertura legal especialitzada, assegurant que totes les accions en línia es desenvolupin dins del marc normatiu legal, protegint així els seus interessos i els dels seus usuaris.

Tothom necessita un punt de suport en algun moment i comptar amb un equip permet superar barreres que per un mateix són impossibles.

ESCOLTA REFLEXIÓ PROPOSTA IMPLEMENTACIÓ
EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE_

Ens encantarà conèixer les teves necessitats de Màrqueting Digital i et donarem el nostre punt de vista

Fem una video-call? Tria el dia i l'hora que desitgis, sense cap compromís

Informació sobre política de privadesa

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privadesa, premeu aquí .