Prrs Control: Web didàctica i científica

Advertis ha desenvolupat el lloc web de PRRS Control, un espai de referència internacional a Internet especialitzat en la síndrome reproductiva i respiratòria porcina, una malaltia veterinària d’abast global.

Aquest lloc web està patrocinat per Hipra, empresa catalana experta en veterinària de grans explotacions agropecuàries, que té com a objectiu canalitzar el coneixement científic mundial sobre aquesta patologia mortal dels porcs en granges de reproducció.

És un lloc exclusivament desenvolupat en anglès, enllaçat amb les millors institucions del planeta expertes en aquesta matèria.

L’arquitectura del lloc web està dividida en tres parts: el coneixement de la malaltia, els mètodes de control i les eines mèdiques més idònies per prevenir o aturar l’atac d’aquesta patologia. Compte amb un cercador de continguts, molt necessari per localitzar continguts amb termes de complexitat tècnica, i una extensa documentació sobre vacunació i control de la malaltia, molt estesa a tot el planeta. També inclou un espai d’actualització permanent on es publiquen respostes a consultes rebudes i novetats que sorgeixen al llarg del temps.

És un lloc web per oferir un servei de consulta als professionals veterinaris o productors de porcí de tot el món que necessiten fer consultes molt especialitzades i només a l’abast d’experts. És per això que està preparat per recollir impressions i coneixements que es veuen exposats posteriorment en format d’articles que poden ser consultats per tota la comunitat científica.

Client

Laboratoris Hipra

Servei
Diseño web, Optimización SEO

Web didàctica i científica

PRRS Control ofereix múltiples eines audiovisuals per conèixer aquesta patologia a fons, documents de vídeo i text, que són consultats pels veterinaris més prestigiosos del món.

Compta amb una extensa documentació científica per als professionals especialitzats en grans explosions, on podeu consultar temes d’interès col·lectiu i professional d’alt nivell.

El lloc ha estat desenvolupat amb programació opensource, optimitzat i preparat per a la protecció exterior d’atacs cibernètics.

Un lloc d’excel·lència científica plantejat sota una filosofia de difusió i d’aprenentatge a l’abast de tothom.

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .