Olis de Catalunya: Creativitat en tota la seva essència

Olis de Catalunya presenta un nou lloc web creat per Advertis on flueix la calidesa, aromes i textures dels productes d’alta qualitat que mostra.

Els elements gràfics, els textos i la poesia dels continguts transmeten el gran caràcter d’aquesta marca d’oli premium.

Lessència de lloc web se centra en el plaer dels aliments, la cuina i la qualitat de vida, percebuts amb un sentit ampli més enllà de la vista.

Aquest lloc web ha estat optimitzat al màxim nivell per aconseguir una eficaç indexació als cercadors (SEO) i està adaptada a la mobilitat. Una web ràpida, pràctica i suggeridora per a qualsevol pantalla connectada a Internet, que il·lustra eficientment l’esperit de persuasió que espera l’usuari a Internet.

Client

Olis de Catalunya

Servei
Diseño web, Optimización SEO

Disseny creatiu

El disseny escollit per al lloc web d’Olis de Catalunya transmet la sofisticació dels productes d’alt posicionament. Tons foscos i fons amb imatges i textures elegants, combinats amb una refinada presentació de cadascuna de les marques que es presenten.

Les marques presentades són Oleaurum, Unió, Duc, Oleastrum i Miró. Aquest últim és l’oli nascut a la terra de Joan Miró, un dels grans pintors de la nostra època, la passió dels quals per allò autèntic bé ha merescut un homenatge amb un producte propi i un espai en aquest lloc web dedicat especialment a la seva figura.

El lloc web d’Olis de Catalunya està estructurat en diferents categories, un per cada marca i mostra les diferents presentacions i varietats de cadascuna. També presenta uns consells interessants sobre com utilitzar el producte i parla sobre els importants beneficis del consum d’oli verge per a la salut humana.

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .