JVC: Tecnologia creativa

JVC España s’estrena a l’ecommerce obrint la seva pròpia shop online. La coneguda marca japonesa inicia el camí de venda en línia, sota el seu propi domini, presentant una completa gamma d’auriculars sense fil d’alta tecnologia i dirigint-se a un públic amb estil de vida urbanita, practicant ocasional de l’esport. JVC entra al món de l’ecommerce a nivell nacional per seduir el mercat de consum, projectant una imatge suggeridora i persuasiva.

Advertis ha creat una botiga online creativa i dinàmica, molt afí a l’estil del producte, perquè l’usuari pugui experimentar i comprendre ràpidament la qualitat

Client

JVCKenwood Europe BV

Servei
Analítica web, Optimización SEO
Url

JVC

JVC és una empresa de gran recorregut tecnològic, aconseguint grans fites al mercat del consum. Parlem de la companyia que va desenvolupar JVC és una empresa de gran recorregut tecnològic, aconseguint grans fites al mercat del consum. Parlem de la companyia que va desenvolupar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus llegeixo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus llegeixo.

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .