Infinitum Fest: Viu la música al Metavers

Infinitum Fest representa una innovació disruptiva a la indústria de la música, en fusionar la tecnologia d’avantguarda del Metavers amb la passió i la creativitat de les actuacions de músics i cantants. És una plataforma que pretén captar la màgia de les actuacions musicals, immortalitzant el talent dels artistes i transformant-lo en noves oportunitats de negoci. Tot això amb experiències en 360º VR, sent una plataforma personalitzable per a patrocinis i molt idònia per a la realització de campanyes de màrqueting en línia efectives per a totes les marques.

Advertis acompanya Infinitum Fest des del seu naixement, amb una completa activitat de difusió a tots els canals i l’acompanyament integral en la seva estratègia de desenvolupament al mercat.

Advertis ha creat una botiga online creativa i dinàmica, molt afí a l’estil del producte, perquè l’usuari pugui experimentar i comprendre ràpidament la qualitat

Client

Infinitum Fest

Servei
Diseño web, Email marketing, Marketing de contenidos, Marketing de influencia, Paid media, Social media

Una plataforma enfocada a la generació Z

Aquesta plataforma tecnològica, tot i estar enfocada als més joves de la generació Z, està obrint grans possibilitats en tota la indústria de la música ja que abraça els tres àmbits de la comunicació que està més a l’alça: allò social, el metavers i la música .

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .