Hipra: Talent davant del Covid-19

Hipra ha desenvolupat una estratègia de màrqueting 100% transversal durant el darrer any que ha causat un impacte indiscutible, innovador i extraordinàriament rellevant per a la societat, no només la catalana, sinó també internacional. Aquesta empresa líder en prevenció de malalties animals ha assumit el repte majúscul d’aprofitar el coneixement de 70 anys d’experiència en vacunes per donar resposta ràpida a les necessitats d’una societat afectada integralment per la pandèmia del Covid-19.

Advertis, agència digital de Barcelona, ​​ha acompanyat Hipra en les tasques de difusió per Internet, creant un complet lloc web www.hipracovid19.com i desenvolupant activitats a la xarxa, com SEO i SEM, que conjuntament amb les activitats de relacions públiques i premsa desenvolupades per l’empresa, han tingut com a objectiu apropar-se a la societat, oferint-ne el coneixement i els valors corporatius, a més, dels seus productes i serveis d’alta tecnologia.

Client

Laboratoris Hipra

Servei
Diseño web, Optimización SEO

Hipracovid19.com Nou lloc web

El lloc web www.hipracovid19.com exposa el nou enfocament de salut humana d’Hipra, que s’afegeix a la seva prestigiosa activitat en salut animal, centrat en la prevenció i diagnòstic del Covid-19, a partir de la nova vacuna i la tecnologia de diagnòstic de què disposa. Aquest lloc web ha estat optimitzat i difós en cercadors, activant una campanya danuncis a Google.

El site està pensat per comunicar didàcticament les característiques dels seus productes, mitjançant infografies, textos i imatges que, juntament amb les notes de premsa publicades i els estudis tècnics, volen oferir una experiència informativa a l’usuari clarificadora i rigorosa.

Informació sobre política de privacitat

Responsable: ADVERTIS GLOBAL SL
Finalitat : Gestionar consultes i informar de serveis i notícies
Destinataris : No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o empreses prestadores de serveis.
Legitimació : Consentiment de l’interessat.
Drets : Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per consultar com exercir els teus drets, premeu aquí .
Més informació : Per consultar la Política de Privacitat, premeu aquí .